FRAPANTNA PREDVIĐANJA AMERIČKE PROROČICE ZA 2019. GODINU


Prema predviđanjima proročice Betsi Levis, Donald Tramp će 2020. godine biti izabran za predsednika SAD-a, uprkos protivljenju i negodovanju onih koji žele da on podnese ostavku na mesto predsednika. Takođe će se pojaviti i neprijatelji unutar njegove administracije koji će želeti da ga unište i dovedu do propasti. Uskoro ćemo čuti neke šokantne vesti upravo u vezi sa njegovim saradnicima i administracijom. Proročica navodi da ukoliko se bilo šta dogodi Trampu, poput smrti, berze će doživeti krah.

 

Probudiće se uspavani vulkani kao i snažan zemljotres koji će pogoditi područje vatrenog pojasa Pacifika, i prema njenim rečima stvoriće se ogroman cunami koji će se kretati prema Indoneziji, a od jačine tog zemljotresa zatrešće se i zapadna obala Sjedninjenih Američkih Država. Svi oni koji žive u oblasti gde se nalaze vuklani, treba da budu pripremljeni za evakuaciju čim se oglasi opasnost od erupcije. Tokom 2019. godine nastaviće se pojavljivanje misterioznih rupa na površini zemlje, a koje će da budu povezane sa kretanjem Zemlje.

Betsi prevdiđa i pandemiju gripa od koje će ljudi masovno umirati, a koja će da bude napravljena u laboratoriji s ciljem depopulacije stanovništva. Vremenske prilike neće nam ići na ruku tokom 2019. godine.  A one će sa sobom doneti i poplave, požare čak i na onim mestima gde nikada nije bilo kataklizmi. Betsi predviđa katastrofalne uragane, tornada i tropske oluje kakve do sada nisu zabeležene. Leto i zima će se smenjivati, pa ustvari nećemo ni imati utisak koje je godišnje doba. Vetrovi će biti toliko jaki da će nositi kuće, kamione, automobile i drveće

 

 

 

Tokom 2019. i 2020. godine biće sve učestalijih pojava NLO i mnogih drugih objekata koji će se čudno kretati i plašiti stanovništvo. Betsi navodi da su neki od tih neidentifikovanih objekata zapravo američke letelice a da su pojedine svetlosna bića iz neke druge dimenzije. Pojavljivaće se i holografske slike putem video bimova sa ciljem da zastraše narod, a to će se posebno dešavati kada vreme bude oblačno. Zima 2019. biće zabeležena po rekordnim snežnim padavinama, posebno na istoku i severoistoku Amerike. Sneg će padati i na bliskom istoku i u pustinjama.

Biće mnogo nesreća, posebno na železnicama, usled pada aviona ili sudara kamiona i autobusa, a sve usled nemarne vožnje, i konzumacije alkohola i droga. Dešavaće se i mnogo masovnih ubistava posebno među decom i mlađom populacijom, pa ćemo tako slušati i vesti o terorističkim napadima na škole, o bombašima samoubicama a biće i pokušaja da se insceniraju novi hemijski napadi na decu u Siriji.

Tamni oblaci nadviće se nad Vatikanom, zbog sve učestalijih skandala sa pedofilijom i homoseksualizmom. Moguće je da će Papa Franjo da podnese ostavku zbog velikog pritiska.

Pripremila Vesna Remić