KAZAHSTANSKA VANGA: AMERIKU ĆE UNIŠTITI VULKAN JELOUSTOUN, RUSIJA ĆE DOBITI POZIV ZA VOJNO PRISUSTVO U SRBIJI


Kazahstanska Vanga Vera Lion već decenijama uspešno prognozira svetske događaje, pomaže ljudima da pronađu sebe i reše životne probleme. Na internetu je prate na desetine hiljada poštovalaca iz svih krajeva sveta. U nastavku vam donosimo neka od njenih predviđanja za svet u 2019. godini. Prema rečima kahazstanske Vange, u ovoj godini desiće se mnoge prirodne katastrofe, kao što su poplave, zemljotresi, ali i avionske nesreće, potonuća brodova i drugih plovila. Kada je reč o migrantima, Evropa će i dalje imati problema sa njima, ali oni će se postepeno vraćati u Siriju gde će situacija biti mirnija i stabilnija.

Predstojeće leto ali i zima biće veoma tople. Zima 2019. biće topla i kišovita. Nastaviće se topljenje glečera, a samim tim i nivo mora i okeana će se podići što će dovesti do poplava i problema u priobalnim područjima. Klima se naglo menja i taj trend će se nastaviti i u 2019. godini. Situacija u Rusiji biće stabilna, dok će se Ukrajina suočiti sa velikim promenama i problemima.

 

Japan i Aziju pogodiće katastrofe, ali to se može očekivati i u Americi, Kanadi, Engleskoj i još nekim evropskim zemljama. Zemljotresi će pogoditi Bliski Istok, posebno Izrael, a Južna Amerika će se isto tako suočiti sa razornim tektonskim poremećajima. Sukob između Amerike i Kine biće nastavljen, a moguće je da će doći i do vojne intervencije. Rusija će dobiti pozive za vojno prisustvo u Srbiji ali i još nekim zemljama Evrope, Bliskog Istoka, Afrike i južne Amerike. Jedan verski poglavar umreće u 2019. godini.

Doći se do raskola između Sjedninjenih Američkih Država i Evropske Unije, jer će Tramp javno prozvati i osramotiti Angelu Merkel kao i još neke evropske lidere, pa će se oko toga voditi polemike i biće na ivici sukoba. Dolar će početi da gubi na vrednosti, što će dovesti do novih problema i kriza, ali Rusija će uspeti da se odupre tim izazovima.

 

 

 

Rusija u 2019. godini

Situacija u Rusiji generalno gledano biće prilično stabilna. Vremenske prilike biće surovije, pa će tako da bude mnogo više snega i oluja, posebno na dalekom istoku. Poboljšaće se položaj žena u Rusiji što će zakonom da bude regulisano. Poljoprivredni prinosi neće biti tako dobri kao prethodne godine. Vojska će dobiti novu opremu, mnoštvo novog oružja, od kojih će pojedini biti nevidljivi.

Rusija će pretrpeti mnogo magijskih napada, ali uspešno će im odolevati. Predsednik Putin će se suočiti sa ozbiljnim problemima, ali iz svega će da izađe kao pobednik. Nažalost desiće se nuklearna katastrofa slična onoj u Černobilju, ali manjih razmera. Doći će i do promene u ruskoj vlasti, mnogi će podneti ostavke. Jedan političar će umreti usled moždanog udara.

Amerika u 2019. godini

Tokom ove godine Sjedinjene američke države suočiće se sa nekoliko uragana u području nacionalnog parka Jelouston. Ovo područje će pogoditi i razoran zemljotres od sedam stepeni, tako da će lava poteći iz zemljine kore. Tada će početi i masovna evakuacija stanovništva ali i poslednje pripreme pred erupciju i snažnu eksploziju koja se očekuje. Desiće se i avionska nesreća u kojoj niko neće preživeti, a u tom avionu će da budu značajni i važni ljudi.

Pripremila: Vesna Remić