PROROČICA MIŠEL VAJTDAV: KRALJICA ELIZABETA ĆE DA UMRE KADA NAPUNI 92. GODINE


Jedina američka vidovnjakinja koja je svoje moći dokazala pod budnim okom javnosti Mišel Vajtdav, godinama se uspešno bavi predviđanjem budućnosti. Učestvovala je u veoma popularnoj emisiji koju je američka nacija gledala sa posebnom pažnjom, a u kojoj su brojni vidovnjaci dokazivali svoju vidovitost pred stručnom komisijom koja je bila rigorozna prilikom zvanične procene kandidata.

Mišel je jedna od retkih Amerikanki koja je duhovno probuđena i koja otvoreno kritikuje vladare iz senke, Vatikan i novi svetski poredak protiv kog se bori svim silama. Nedavno je objavila i svoje predikcije koje se tiču života svetski poznatih ljudi, a među njima je i britanska kraljica Elizabeta II koja je rođena  21. aprila 1926. godine. Proročica Vajtdav osvrnula se na vizije u vezi sa istoimenom kraljicom kojoj predviđa skoriji odlazak sa ove planete.

„Što se tiče njenog života, najupečatljivije mi je njeno zdravstveno stanje. Vidim probleme sa cirkulacijom, varikoznim venama i sa krvlju generalno. Kada kraljica Elizabeta II napuni 92. godine života, ona će da napusti ovaj svet. Približava se datum njene smrti“ – izjavila je američka proročica i dodala da kraljičinom supurugu Filipu vidi probleme sa demencijom koja je sada u ranoj fazi ali kako kaže još uvek se seća nekih detalja iz prošlosti. Prema njenim rečima Elizabeta II ne želi da odstupi sa trona jer joj je želja da umre kao kraljica.

www.webastrolog.info