×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Srećne astro vesti

Od subote 11.11. 2017. godine imaćemo na snazi trigon Saturna iz Strelca iz prirodne devete kuće i Urana iz znaka Ovna iz prve astrološke kuće. Susret Saturna i Urana predstavlja kombinaciju tradicije i napretka, stabilnosti i promena, razvoj i nove ideje.

Поштовани читаоци добродошли у "Срећне астро вести" у којима вас овог пута обавештавам да је пред нама веома пријатан дан са секстилним аспектом транзитног Меркура и Венере. Меркур путује кроз природно пето астролошко поље и знак ватреног Лава, док је Венере у ваздушним Близанцима у природној трећој кући хороскопа. 

Поштовани читаоци добродошли у "Срећне астро вести" - рубрику коју највише волите да читате јер у њој вам доносим добре вести, корисне информације и упознајем вас са актуелним позитивним планетарним аспектима које можете да искористите за унапређење квалитета живота. Пред нама је уторак у ком ће Месец и даље да путује знаком ватреном Лава, ал овог пута иде кроз последњу трећу декаду из које ће да формира дивне и проточне аспекте са Сатурном и Ураном, а онда ће после поноћи да промени место боравка и уђе у знак земљане и веома вредне Девице. 

Поштовани читаоци добродошли у „Срећне Астро вести“ у којима вас данас обавештавам да ћемо да имамо на снази веома хармоничан планетарни аспект који ће да образују две планете. Реч је о Меркуру у Близанцима који се креће природном трећом кућом хороскопа и Јупитеру који се налази у знаку Ваге у природном седмом пољу.

И после неколико стресних дана у којима су доминирале негативне вибрациеј на које сам вас упозорио кроз веома популарни "АСТРО АЛАРМ" сада је време да се одморимо од стреса, беса, иритација, страхов и нервозе. Добродошли у СРЕЋНЕ АСТРО ВЕСТИ у којима ћу да вас упознам са предивним астролошким аспектом који ће да граде Јупитер из ваздушног знака Водолије и природне једанаесте куће хороскопа и Јупитер који се налази у ретроградној фази у знаку ваздушне, лепе и дипломатичне Ваге односно у природном седмом пољу хороскопа. 

Dobrodošli u "Srećne astro vesti" i kao što već znate Mesec je u znaku vodenog Raka. Hajde da iskoristimo moćan vodeni trigon koji nam nebo daruje. Reč je o trigonu Meseca iz četvrte prirodne kuće sa Neptunom u prirodnom dvanaestom polju horoskopa u znaku Riba. VREME JE ZA ČUDA :) 

Od 24. decembra 2016. godine na snazi ćemo da imamo trigon Saturna iz Strelca iz prirodne devete kuće i Urana iz znaka Ovna iz prve astrološke kuće. Susret Saturna i Urana predstavlja kombinaciju tradicije i napretka, stabilnosti i promena, razvoj i nove ideje. Ovaj astrološki tranzit predstavlja prelazni period u životu mnogih. Ovo će, pre svega, biti dani u kojima ćete uživati u onome što budete obavljali. Energija će biti na vrhuncu a uz dobro raspoloženje i želju za napretkom mnogi će uspeti u poslovima koji su ih dugo mučili. Navedeni astrološki tranzit donosi i želju za redom, radom i disciplinom.