TEST: ODABERITE ŽIVOTINJU SA SLIKE I PRIMITE PORUKU MUDROSTI


Primite moćnu poruku mudrosti koja će vas voditi u narednom periodu. Lisica, rakun, jelen ili sova? Izaberite životinju koja vas najviše privlači i pročitajte poruku koju vam ona donosi u tom trenutku. Odaberite svoju životinju i primite njenu poruku.

LISICA

Lisica važi za lukavu i pametnu životinju. Nju ste izabrali jer vam može pomoći da pronađete brža rešenja za probleme. Lisica je kao duhovni vodič brzomisleća i snalažljiva, pa ako ste je izabrali, to znači da ćete uskoro biti primorani da i sami koristite ove dve osobine. Lisica vam takođe pomaže da se suočite sa sopstvenom senkom, stvarima koje ste potisnuli i sakrili u sebi. Zna da nije brža od lovačkih pasa, pa predviđa njihov dolazak i pravac kretanja. Ima izuzetnu moć zapažanja i kamuflaže, i stapanja sa okolinom. Takođe vas uči kako da posmatrate, predviđate, kako da neopaženo i glatko izađete iz neželjenih situacija. Živi na ivici: između stvarnosti, između tame i svetlosti, između svetova.

RAKUN

Kao duhovna životinja, rakun rešava probleme. Nudi vam lekcije o važnosti fleksibilnosti u svakoj situacijii važnosti odvajanja vremena da sagledate celu sliku, a ne samo ono što želite da vidite.
Najprepoznatljivija fizička karakteristika rakuna je njegova maska. Važno je zapamtiti da niko nije ono što izgleda. Ova životinjska maska je simbol ljudske sposobnosti da se prilagodi ili promeni oblik u različitim situacijama. Kada odaberete rakuna kao svoj totem, on je od pomoći u otkrivanju svih aspekata vaše ličnosti. Prisustvo duha rakuna u vašem životu može vam pomoći da se transformišete u nešto novo – autentičnije.

JELEN

Jelen vas uči nežnosti, milosti i dobroti. O sposobnosti slušanja drugih. On odlično poznaje šumu, ima oštra čula, vidi u mraku, veoma je pronicljiv za suptilna dešavanja oko sebe. Ovo personifikuje dar sagledavanja dubljih, simboličkih značenja stvari. Ako ste ga izabrali, to vas uči da dublje pogledate trenutne događaje u vašem životu. Samo kroz nežnost, brigu za sebe i druge možete prevazići očigledne podele između vas i bolje se povezati sa sobom i drugima.

SOVA

Sova predstavlja intuiciju, mudrost i vidovitost. Ovo je ptica kojoj su ljudi oduvek pripisivali paranormalne moći. Oličava misteriju, magiju i mudrost, a prema drevnim verovanjima i moć proročanstva, noćnih vizija, snova i isceljenja. Njena poruka je: Verujte svojoj intuiciji. Ali to možete učiniti samo kada uronite u sopstvenu tamu. Sova je vidovita koja nam pomaže da otkrijemo tajnu ili pronađemo rešenje za neku životnu situaciju. Međutim, sova dobro zna gde leže prave tajne - u mraku! Zato gledajte tamo gde se plašite da pogledate – u sopstvenu tamu.

Izvor: Sensa