JEDAN OD OVA 3 KRISTALA VAM NOSI PORUKU – KOJA JE NAMENJENA VAMA?


Posmatrajte kristale na slici. Koji vas najviše privlači? Odaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku, nemojte odabrati prema svojoj omiljenoj boji! U nastavku je objašnjenje šta otkriva o vama kristal koji ste odabrali. Vodite se instinktom.

 

1. Plavi Howlit

Ukoliko ste izabrali kristal broj 1, trebali biste poraditi na svojim komunikacijskim veštinama. Imate li potrebu progovoriti o onome što vam je na umu? Jeste li bili iskreni sa svojim osećajima, prema sebi ili prema nekom drugom? Slušate li pažljivo druge ljude?

Ovaj kamen predstavlja grleni energetski centar koji takođe uključuje uši – pa je povezan sa komunikacijom u svim oblicima. Ako imate fizičke probleme u grlu poput upale grla, vreme je da obratite pažnju na ono šta ne govorite nekome.

Možda trebate razgovarati sa više diplomatije. Prećutite li nešto kako ne bi poremetili mir ili izbegli sukob? Govorite li sa ljutnjom? Vreme je da se pozabavite emocionalnim problemom iza grlenih problema. Ukoliko imate problema sa ušima, možda ste odlučili da ne želite slušati više ili trebate slušati ljude oko sebe uključujući i šaputanje svog višeg ja? Samo vi ćete znati istinu o ovoj fizičkoj bolesti. Često deca imaju problema sa ušima, jer ne žele čuti reč “ne” ili više ne žele slušati roditelje kako se svađaju.

Howlit kristal je obojen u plavo što takođe može ukazivati da niste verni sebi. Nosite li masku celo vreme – ne dopuštajući da drugi vide vaše pravo lice? Svi smo jedinstveni i imamo individualne talente i sposobnosti – niko drugi nije sasvim poput vas. Vreme je da pokažete svetu vaše pravo, prekrasno lice.

 

2. Zeleni aventurin

Ukoliko ste izabrali kristal broj 2, potrebno vam je ozdravljenje, ravnoteža, sklad, mir i ljubav. Zelena boja predstavlja srčani energetski centar koji je ključan za niže i više energetske centre. Dakle, on predstavlja sve što ima veze sa srcem, ravnotežom, skladom, ozdravljenjem i ljubavi.

Zar ne osećate mir, kad god ste u prirodi? Kada šetamo u prirodi, automatski uravnotežujemo ovaj centar uz pomoć zelenog lišća. Odabir ovog kristala predstavlja potrebu za ozdravljenjem ili vraćanjem u centar. Jeste li zatvorili ovaj centar zbog prošlih rana? Kada ga zatvorite, zatvorili ste se za primanje ljubavi i povezivanje sa ljudima. Možda imate problema sa sklapanjem prijateljstava.

Ovaj energetski centar predstavlja ljubav prema sebi, pa je možda vreme da počnete negovati sebe i dopustiti sebi da se osećate vredni i da zaslužujete sve najbolje što život ima za ponuditi.

Možda ste primetili da su zidovi bolnice često obojeni zeleno. To je zato što je zelena vrlo lekovita boja i predstavlja rast. Dakle, sada je vreme da potražite isceljivanje neke vrste. Naravno, svi problemi vezani sa srcem ili plućima su pokazatelji da ovaj centar treba pažljivu njegu.

 

3. Citrin

Odabir kristala broj 3 ukazuje na probleme oko centra koji je povezan sa solarnim pleksusom. On je centar naše snage ili sedište volje. Dajete li svoju moć drugima? Jeste li dopustili drugima da kontrolišu vaš život, umesto da sami gospodarite vlastitim životom?

Možda ste postali zavisni o drugima i/ili imate nisko samopoštovanje. Sada je vreme da se fokusitare na vlastiti život. Provedite vreme u mirnoj meditaciji i mislite na ono što želite stvoriti u vašem životu. Da, imate moć stvoriti svoju stvarnost sa vizualizacijom, postaviti ciljeve i imati hrabrost da svaki dan napravite korak dalje prema vašem cilju.

Očekujte puno i znajte da ste sposobni ostvariti svoje snove. Savršenstvo nije potrebno za početak – samo početak. Ovaj kristal takođe privlači obilje u svim oblicima u vaš život. Možda imate trenutno neke novčane probleme ili terate obilje od sebe jer se ne osećate dostojni i zaslužni. Zaslužujete baš kao i bilo ko drugi, stoga dopustite obilju da teče u vaš život.

(Atma.hr)