×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Ruž za usne koji vam se sviđa može reći nešto o vašoj ličnosti. Pogledajte sliku iznad i odaberite ruž za usne koji želite! Svaka boja ima određeno značenje, što će otkriti nešto posebno o vama.

Boja ruža # 1:

Živite život sa lakoćom. Za vas, svaki pojedini zadatak je test koji će vam pokazati možete li mu se potpuno predati.

To je jedini način da živite bez previše anksioznosti i pritiska. Preokrećete teške zadatke u zabavu i pristupate im inteligentno i sa željom.

Boja ruža # 2:

Ako preferirate ovu boju ruža, to znači da ste osoba koja obično pristupa stvarima s bistrom glavom. Jasno vidite svoj cilj i nikad ga ne gubite iz vida. Zahvaljujući vašoj posvećenosti postići ćete sve što želite postići.

Ali nikada ne delujte bez razmišljanja. Uzmite vremena i procenite situaciju. Na taj način, napokon ćete postići ono za čim stvarno žudite!

Boja ruža # 3:

Odabir ove boje ruža za usne govori da puno razmišljate, a ponekad, to razmišljanje sprečava vas da vidite ugodne i jednostavne strane stvari. Ali ta skrivena želja se razvija i na kraju će vam pomoći da pronađete stabilnost između mudrosti i emocija.

Imate sve što je potrebno da razbijete finu liniju između racionalnosti i emocionalnosti, a to će vam pomoći u svladavanju uspona i padova u vašem životu.

Boja ruža # 4:

Imate mnogo nevidljivih talenata. Kreativna ste i maštovita osoba. Zbog svoje sposobnosti da se fokusirate možete snažno izraziti svoje mišljenje što rezultuje uravnoteženim umom.

Iskoristite ovu prednost, posebno u teškim situacijama, jer ste u stanju ostati mirni i zadržati bistru glavu celo vreme. Uvek držite stvari pod kontrolom i raščišćavate stvari koje su vam bitne u životu.

Boja ruža # 5:

Vi stvarima pristupate kvantitativno i s velikom energijom. Taktični ste, suptilni, saosećajni i toačno znate šta želite od života. Ipak, još uvek morate uložiti napor da postignete svoj cilj.

Vaša aktivna priroda čini vas hrabrim i obično dovršite ono što ste odlučili učiniti, jer u protivnom znate kritikovati sebe. Ne postavljate za cilj nemoguće stvari, već se trudite postići ono što zaista i možete.

Boja ruža # 6:

Imate snažnu i prepoznatljivu ličnost. Odlučni ste, pokazujete veliku mentalnu snagu i imate snažnu vatru u vama koja se bori s toliko energije.

Suočili ste se sa nekim grubim stvarima u vašem životu,  ali sada je sve iza vas. Imate sve što je potrebno da se izdignete is svega poput feniksa iz pepela.

meowgag/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner