ODABERITE JEDAN MESEC DA BISTE PRIMILI SVOJU LIČNU PORUKU


“Mesec je veran saputnik. Nikada ne odlazi. Uvek je tu, posmatra, postojan je, poznaje sve naše svetle i tamne trenutke, menja se zauvek baš kao i mi. Svaki dan je drugačiji. Ponekad je slab, a ponekad jak i pun svetlosti. Mesec razume šta znači biti čovek. Neizvesno je. Samotno. Ispunjeno nesavršenošću. “- Tahereh Mafi

Mesec, čaroban kao što i jeste, takođe može definisati aspekte vašeg života. Sve što trebate učiniti jeste odabrati svoj omiljeni Mesec i pročitati svoju ličnu poruku.

Mesec broj 1

Imate snažne psihičke sposobnosti i oštar osećaj intuicije. Skloni ste vagati sve mogućnosti pre donošenja odluke, a to će vam pomoći u budućnosti na području finansija. Videćete povećanje novca u svim aspektima vašeg života. Osude koje ste napravili u prošlosti uzrokovale su da se osećate izgubljeno, ali situacija će se razbistriti i vaš će duh biti opušten.

Ovo je dobro vreme da prihvatite nove izazove koji će osigurati prosperitetnu budućnost. Ovo blagostanje takođe će vam doneti radost i sreću, koju morate podeliti sa svojim prijateljima i porodicom, piše Mystical raven. Što se tiče sentimentalnih stvari, prekrasan je trenutak za ljubav, velika je snaga u zraku. Izgleda kao da je ovo vreme ljubavi i obilja pravi blagoslov za vas.

 

 

 

Mesec broj 2

Ne biste se trebali kockati – ni sa ljubavlju ni sa finansijama. Jednostavno nije u redu. Ako želite sigurnost i poverenje u ljubavnom i životu i u aspektima finansija, prestanite stavljati svoj život u tuđe ruke. Ovo je vreme da se zauzmete za sebe i uložite trud za vaš život. Morate biti vrlo oprezni, jer ćete biti skloni finansijskim izdajama, a vi ćete u drugima videti samo najbolje čak i kada istina bude tačno ispred vašeg nosa. Što se tiče sentimentalnih stvari, doživećete strastvenu ljubav u svom životu, ali morate biti spremni otvoriti svoje srce.

Mesec broj 3

Za nekoliko meseci vaši prihodi će porasti. To bi moglo biti zbog promocije posla, proizvod vaših nastojanja ili će nove odgovornosti generisati dobar ekonomski podsticaj. Što se tiče sentimentalnih stvari, u romantičnim odnosima neće biti nekih posebnih problema. To takođe može ukazivati ​​na odnose bez obveze i odgovornosti – možda je ovo vreme da saznate više o sebi.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak