ODABERITE SVOJU PTICU SREĆE I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA IDUĆI MESEC


Iz bajki i pesama mnogi od nas znaju da negde na ovom svetu postoji čarobna ptica sreće koja može ispuniti svaku želju! Neki izvori tvrde da je ova ptica nebesko plava, a drugi – da je blistavo vatrena. Danas imamo zanimljiv test za vas. Zamislite da hodate po vrtu i pronađete tajno mesto. Tamo sede različite ptice na granama stabla.

Izaberite jednu od njih i ona će vam pokloniti dar.

Ptica 1.

Ova ptica je doletela i donela svoj dar u obliku pozitivne energije koja će vas pratiti sledeći mesec. U poslu ćete biti srećniji nego ikad, piše Spirtual posts. Slobodno učinite ono oko čega ste imali dilemu! Iznad svega, ne zaboravite slušati sebe.

Ptica 2.

Odabrali ste pticu ljubavi. Ona vam obećava sreću u ljubavi. U bliskoj budućnosti, vaše će oči zasjati sjajnije od dijamanata. Osim toga, naći ćete zajednički jezik sa vašim partnerom, prijateljima i kolegama. Možete rešiti svaki sukob sa bilo kim. Zato je vreme da upitate šefove za bolju poslovnu poziciju ili da odete na romantično putovanje.

 

 

Ptica 3.

Odabrali ste običnu pticu. Sve što vam može dati je njena pesma. I vi i ne trebate ništa drugo. Uostalom, magija je u vama. Možete učiniti sve što želite. Rođeni ste pod srećnom zvezdom. Zato samo verujte u sebe.

Ptica 4.

Uhvatili ste pticu sreće! U idućem mesecu bićete srećni u svemu. Vaša intuicija pomoći će vam da razumete gde trebate ići. Nadalje, čeka vas ugodno iznenađenje za dve sedmice. Dakle, nemojte gubiti vreme. Sve će biti sjajno!

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak