ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU ANDRIJI MILOŠEVIĆU?


Naš poznati astrolog Velimir Remić analizirao je životni horoskop Andrije Miloševića i otkrio najzanimljivije detalje iz njegove natalne karte. Naime, u trenutku rođenja popularnog glumca Sunce se nalazilo u znaku fiksnog i vatrenog Lava što je izuzetno moćan položaj koji mu je doneo popularnost, uspeh i divljenje od strane publike. Andrija je muškarac koji voli da je u centru pažnje. Uživa dok mu drugi aplaudiraju tako da nije slučajno to što je izabrao glumačku profesiju kroz koju maksimalno ispoljava svoje umetničke kvalitete. U podznaku je magnetična i harizmatična Škorpija na čiju pojavu niko ne ostaje ravnodušan. On isijava pozitivnu energiju, dobre vibracije i seksipil kojim obara s nogu brojne žene koje mu se dive. Miloševićeva astrološka kombinacija je toliko moćna da ga niko nije mogao omesti u nameri da postane poznat ali i da nasmejava i usrećuje široke narodne mase. Vatreni trigon Neptuna i Sunca oslikava njegov angažman u svetu pozorišne i filmske umetnosti. Izuzetno je pošten, odgovoran i marljiv do te mere da svaku aktivnost unapred dobro isplanira do najsitnijih detalja. Andrija Milošević je veliki perfekcionista ali i čovek koji voli da vodi računa o svom izgledu.

 

Položaj Meseca na jedanaestom stepenu Device otkriva nam da je izuzetno pedantan tip koji voli da bude nezavisan u svakom segmentu svog života. Poznati glumac najbolje funkcioniše u individualnim projektima. Napet aspekt Sunca i Urana u njemu proizvodi buntovništvo prema svakom obliku autoriteta što može da mu ometa progres ukoliko sa godinama ne savlada ego koji je izuzetno jak. Bavljenje glumom obezbediće mu stabilne finansije na duže staze. Andrija ima nepogrešivu intuiciju i dar da pročita namere svakog čoveka što mu mnogo olakšava koračanjem stazom života.  Ono što šarmantnog glumca koči u ljubavnom segmentu života jeste nesigurnost i podsvesni strah od braka, ali 2019. i 2020. godina biće odlične za ženidbu.

 

U njegovom natalnom horoskopu zapisano je da će u zajednički život da uđe sa ženom koja je povezana sa njegovim poslom, a koja je veoma lepa i talentovana za pevanje, plesanje i glumu i koja će da bude dominantnija u odnosu na njega. Milošević je i veliki sanjar koji mašta o tome da se jednog dana ostvari u filmskom projektu internacionalnog karaktera što je veoma moguće ukoliko bude iskoristio kontakte sa uticajnim i bogatim producentima iz inostranstva. Kada je reč o njegovom zdravlju, treba da vodi računa o stomaku, crevima, želucu, dijafragmi, krvnom pritisku i leđima. Naglašene su mu i psihosomatske tegobe.

Foto: Damir Dervišagić / Kurir