ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU DARI BUBAMARI?


Iza folk pevačice Dare Bubamare je loš astrološki period u kojem je trpela razna iskušenja i razočaranja zbog negativnog aspekta koji je od 2015. godine Saturn pravio prema njenom vazdušnom znaku Blizancima. Posle tri mučne godine, vreme je za ogromne promene u životu šarmantne Novosađanke. Astrolog Velimir Remić zavirio je u tranzitni horoskop istoimene pevačice i otkrio nam kako će planete i zvezde da joj budu naklonjene u narednom periodu.

-Njeno Sunce smešteno je u vazdušnoj kući Blizanaca u  desetom polju karijere. Zagrljaj Merkura i Venere u Biku oslikavaju pevačicin poslovni put odnosno veliku popularnost u svetu muzike. Izuzetno je nemirnog duha i ona je žena koja uvek mora da bude u pokretu jer dokonost ne podnosi. Na rođenju je dobila veliku harizmu, ali i radoznao duh koji u svakom trenutku ima informacije iz prve ruke šta se i gde dešava, kaže Remić i dodaje da je Dara Bubamara dete u duši koje voli da se igra, druži i putuje.

 

-S druge strane to njeno unutrašnje dete pati. Nije dobilo dovoljno ljubavi i pažnje koliko joj je potrebno u životu. Pevačica luta u želji da se emotivno skrasi, međutim zvezde poručuju da iz propalih veza i braka izvuče mudre pouke i da u životu sprovede korenite promene kako u ponašanju tako i u načinu izbora partnera. Ona ne sme da razmišlja nagonski, već razumom. Ova godina joj je odlična za ljubav posebno od druge polovine novembra pa na dalje, ali i da kupi novi automobil ili da menja nešto na potojećem. Vidim joj mnogo kratkih putovanja i uspešnih koncerata. Od jeseni 2018. kao i tokom cele 2019. Dara će da se pomiri sa pojedinim licima sa kojima trenutno nije u dobrim odnosima, kaže astrolog i pisac i savetuje pevačicu:

 

- Ona treba da ima svoj stav, a ne da sluša sugestije drugih neiskrenih duša koje je okružuju i govore šta i kako bi trebalo da uradi. Dovoljno je pametna da sama odlučuje o svom životnom putu, ali horoskop ukazuje na to da mora da nauči lekciju opraštanja kako se posle ne bi suočila sa još većim iskušenjima. Naredna godina biće joj odlična da rešava pitanja u vezi sa nekretninama ili promenom mesta boravka. Savetujem joj oprez u saobraćaju i da izbegava brzu vožnju koju inače veoma voli. Međutim tranzitni Uran iz Bika šalje upozorenje prema njenom trećoj kući saobraćaja te je preko potrebno da poštuje pravila i ograničenja na putevima i to posebno tokom cele 2019. sa na naglaskom na period od maja do kraja godine. Preporučujem joj da promeni muzičke saradnike i da ozbiljno poradi na novom CD-u koji bi trebalo da izda 2019. godine kada bi mogla da ponovo uspeh koji je postigla sa albumom „Zidovi“ iz 2007. godine. Vreme je da se uozbilji i smiri, a ono što treba da učini jeste da se vrati na put spasenja i pravoslavlja te da se detaljno ispovedi, a potom i pričesti. Bez toga joj nemoguće da zadobije unutrašnji mir kom teži.

Autor analize: Astrolog Velimir Remić / Kurir.rs / Foto: Dejan Milićević