ODABERITE ŽIVOTINJU I PRIMITE PORUKU ZA SVOJU DUŠU


Kako biste saznali koji savet treba vaša duša, samo odaberite jednu od životinja!

 

1. Sova

Sva rešenja koja tražite nalaze se u vašem iskustvu. Obratite pažnju na patnju, bedu i nepravdu na koju ste naišli. Imate mudrost koju ste stekli kroz ono što ste prolazili kroz vaš život. Ovo iskustvo vas je dovelo do višeg razumevanja. Postajete mudriji nakon svake situacije s kojom se suočavate, piše Spirtual posts. Imate priliku steći pristup mudrosti koja je u vašoj duši!

2. Polarni medved

Ako želite nešto razvijati u svom životu, morate stvoriti mesta za nešto novo. To bi mogao biti novi sistem verovanja, nova aktivnost itd. To može biti nekoliko različitih stvari, a sve je to povezano s promenama koje želite stvoriti u vašem životu.

3. Lav

Nema sumnje da sada doživljavate ogroman stres. Učinili ste neverovatan posao. Vreme je za malo odmora. Morate provesti dan ili dva u tišini - molitvi, dati sebi vremena da razmotrite nedavne događaje i analizirate svoje misli. Trebate to učiniti sada, kada imate više jasnoće za razumevanje situacije, zahvaljujući nadvladavanju nedavnih problema. Postoji još jedna prepreka koja treba biti nadvladana. Morate obnoviti energiju, misli i emocije!

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak