IZABERITE SLIKU I OTKRIJTE PORUKU VAŠEG ANĐELA


Ako ste odabrali broj 1

Vreme da zastanete i dobro pogledate sebe. Vi u drugim ljudima vidite prekrasne osobine i divite im se. Iako je ovo divna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama. Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što jeste. Dakle, nemojte se omalovažavati.

Kada prepoznate nešto dobro u drugom, podsetite se da ste to prepoznali jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas. Često mislite da su drugi bolji od vas. Vreme je da otpustite takva razmišljanja o sebi i da prepoznate vlastitu lepotu, talente i kreativnost.

Kada počnete poboljšavati vlastitu percepciju, postaćete snažna sila pozitivne promene u ovom svetu. I kada dopustite da vaše istinsko ja zasjaji, otvoriće vam se vrata obilja, uspeha i beskrajnih blagoslova. Videćete!

Ako ste odabrali broj 2

Ako ste se zadnje vreme malo više opuštali i uživali u hrani, odnosima, materijalnim posedima i potajno osećali krivicu zbog toga … prestanite. Sve dok ne preterate, malo zadovoljstva je savršeno u redu, piše Spirtual posts. Život nije samo rad, ozbiljnost i odgovornost. U životu treba i uživati.

 

 

Da, višak svega dovodi do neravnoteže u vašem životu i u vašoj energiji. Potreban je uravnotežen pristup. Potražite ravnotežu u svom životu i radite na balansiranju vaše energije. Istovremeno, nemojte se kažnjavati ni za šta. To vam neće pomoći. Ne morate se odreći užitaka u životu. Samo imajte na umu da trebate povratiti ravnotežu.

Ako ste odabrali broj 3

Sada je stvarno dobro vreme. Možda možete već osetiti olakšanje u svom životu ili ćete ga uskoro osetiti. Energetski uslovi su pogodni za uspeh u bilo kojem projektu u koji ste uključeni. To je zato što ste napravili dobar izbor. Vaš san je sada istina. Nije bilo lako doći do ove tačke. Ponekad ste sumnjali u vaš uspeh. A ipak je došlo vreme da dobijete plodove vašeg napornog rada.

Sada možete graditi svoje uspehe, postaviti nove ciljeve i započeti nešto novo. I kad započnete nešto novo, budite strpljivi, učinite to nakon razmišljanja o ciljevima i svojim sledećim koracima. Putovanje bi moglo biti uključeno u vaš posao.

Pripremila: Suzana Prnjak

Atma.hr