ODABERITE OGLEDALO I DOBIĆETE ODGOVORE NA PITANJA KOJA VAS MUČE!


Svi želimo znati je li izbor koji napravimo onaj pravi i radimo li najbolje što možemo sa onim što imamo. Ovaj zabavni test može vas usmeriti na pravi put i dati vam savete o životu koje vaša duša očajnički treba čuti.

Sve što trebate učiniti je odabrati ogledalo koje vam najviše sviđa i pročitati pripadajući opis.

Ako ste odabrali ogledalo 1: Vaša poruka je “Predaja životu”

Sada je trenutak. Prigrlite svoj život i prestanite se odupirati najdubljim željama svog srca. Udahnite život u svoj dan sa hrabrošću i nadom. To je jedini način da ikada postanu stvarne. Koliko puta ste izmišljali razloge zašto ne možete učiniti nešto? I koliko često ste se potajno nadali da će se nešto “uzbudljivo” dogoditi i prodrmati stvari? Naravno, znate, duboko, da takve nagrade dolaze samo uz trud. I vaše sudelovanje. Vaše srce zna šta želite učiniti. Došli ste na Zemlju plesati. Stoga plešite! Ako već to radite, to je sjajno, vaš život se polako transformiše!

Ako ste odabrali ogledalo 2: Vaša poruka je “Samopoštovanje”

Vi zaslužujete sve dobre stvari u životu kao i bilo ko drugi. Ljubav, pažnju, uspeh i poštovanje. Kiša pada na sve nas, sunce obasjava sve nas. Nije li vreme da otpustite neka ograničavajuća uverenja o sebi? Nisko samopoštovanje zapravo je način na koji govorimo “Bojim se otkriti ko sam zaista.” To je zaštitni kaput koji nas uverava da nismo dostojni pa zašto bi se uopšte gnjavili. Ali vidite, to je samo strah. Ništa više. Može biti proteran. I znate da ne želite živeti u strahu. Kakvo nesrećno postojanje bi to bilo. Zato od ovog trenutka, kažite i verujte: “Ja zaslužujem, kao i bilo ko drugi, ljubav, uspeh i poštovanje.” Ako već to radite, odlično, vaš život će se transformisati!

 

 

Ako ste odabrali ogledalo 3: Vaša poruka je “Odgađanje”

Ako imate tendenciju odlagati stvari, možda iz straha, neodlučnosti ili lenjosti, onda razmislite o odbacivanju ove loše navike. Nemojte se loše osećati zbog toga što odgađate stvari, jednostavno kažite ‘Spreman sam da se konačno oslobodim te navike’. Ne želite odgoditi sve dobre stvari koje bi vam se mogle dogoditi. Sudbina čeka, ali ne može čekati večno. Možete početi sa izvršavanjem jednog zadatka i dovršite ga. Uskoro ćete ući u ritam ispunjavanja stvari i vaše će se samopouzdanje podignuti.

Ako ste odabrali ogledalo 4: Vaša poruka je “Ljubavna pitanja”

Spremni ste za ljubav i imate toliko puno ljubavi za dati. Međutim, vreme je da otpustite sve strahove ili negativne obrasce koji vas sprečavaju da otvorite svoje srce. Prošlost je prošlost, ako naučite nešto iz nje, nećete ponoviti iste greške. U svakom trenutku Svemir sluša vaše misli – čak i kad mislite da ste sami u vašoj glavi – niste. Registruje ono o čemu razmišljate i manifestuje ono što se poklapa sa tim. Ako mislite na strah, nećete dobiti ono što želite. Otvorite svoje srce – zamišljajte da ste sigurni u naručju nekoga vrednog vaše ljubavi.

mysticalraven/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr