KOJU PLANINU ŽELITE ISTRAŽITI? VAŠ IZBOR OTKRIVA VAŠU ISTINSKU SNAGU DUŠE!


Odvojite trenutak i pogledajte svaki od ovih planinskih krajolika i zamislite koji biste želeli istraživati. Zamislite kako šetate planinom, kako se penjete po stenama ili kako gazite po travi i upijate ambijent. Koji vas doziva? Odgovor može otkriti vašu pravu snagu duše.

Planina A: Slatki rast

Vi žudite za rastom, širenjem i svom njegovom slavom. Možda je vaša duša malo umorna od dosade i uobičajenih stvari. Život ima mnogo toga za ponuditi, to znate u svom srcu. Obiluje mogućnostima, ali možda vam je teško shvatiti kako najbolje možete iskoristiti ovo obilje, piše Mystical raven. Želite biti slobodni. Sva sloboda koju tražite je u vama. Zamislite da sedite na vrhu ove prekrasne planine. Sami ste, sami sa svojim unutrašnjim glasom.

Gurnite na stranu sva ometanja i dopustite sebi da sanjate. Koje plodne misli vam dolaze u glavu? Možda čak i uzrokuju lupanje vašeg srca. Govore li vam da učinite nešto, da odete negde, da se povežete s nekim? Ili ste možda već svesni želje i samo preispitujete svoju sumnju?

Inače, ovdje bih hteo citirati ljude koji su uspeli napraviti neverovatne stvari, uprkos njihovim okolnostima. Ali znam da to neće pomoći. Znate da možete raditi ono što želite, ali dopuštate da vas um blokira. Ne dopušta vam da verujete u sebe.

Dok sedite na vrhu ove planine, možete li osetiti olakšanje? Tu ste samo vi i priroda. Ovde možete biti sve što želite biti. Nema stresa, nema brige. Svet je daleko. Setite se tog osećaja, slobode. Sva sloboda koju tražite je u vama.

Planina B: Magična zemlja

Dobro došli u Zemlju snova. Odabrali ste prošetati mitskim planinskim lancem gde jednorozi divlje jure i svako ima čarobnu sposobnost da manifestuje sve što želi. Je li vam neko govorio (ili vam još uvek govori) da se “probudite”? „Šta si umislio“? Oni kažu. „Misliš li stvarno da to možeš?“ Dopustite nam da vam prenesemo; direktno as usana jednoroga. Svakako, ponekad se trebamo „probuditi“.

Ali život bez nade ili malo magije zapravo je tužan. Vaša duša želi hodati ovom mističnom plavom planinom zbog nekog razloga. Ponekad se život ne može meriti u kilogramima, dolarima, eurima, kunama. Ponekad moramo dopustiti duši da vrluda, da bude inspirisana – zato što uistinu imamo priliku doživeti čarobni život.

 

 

Planina C: Dobro i loše

Samo nekolicina vas će odabrati istražiti ovaj neverovatan planinski lanac. To su obične hridi, duboki klanci i tamne sene, samo za hrabre. Vi ste hrabri. Imate lavlje srce. Možda se samo trebate podsetiti na ovo. Bez obzira na teškoće s kojima ste se susreli, vi – više od bilo koga – možete otkriti način na koji ćete ta iskustva pretvoriti u nešto značajno. Možda ćete to postići kroz pomaganje drugima ili kroz svoj vlastiti rast.

Vaš život je dizajniran od strane više moći tako da otkrijete veću svrhu. Posebnu ulogu, bilo u vašoj porodici ili u većoj društvenoj zajednici. Možda ste primetili, sunce zaviruje preko vrha planine. Nova se zora približava, bolje razumete ko ste i zašto ste tako posebni. Možda je trebalo vremena, ali neke se stvari jednostavno ne mogu požuriti.

Planina D: Mirne vode

Odabrali ste planinu mira i tišine. Možda je ovo nesvesno priznanje duše da trebate “usporiti”, kako bi ugrabili više vremena za sebe. Vreme koje ćete provesti u molitvi, u kojem ćete komunicirati s duhovnim svetom. Ili možda već to radite? Ako je tako, to je znak da su vaši napori urodili plodom, veza se razvija i produbljuje. To može potrajati.

Kao što možete videti iz ove slike, nema smisla požurivati ništa. Prilično je bezvremenski – izvan vremena, nepovezano s vremenom. Dopustite vašem oku da sledi planine, možete li videti tačku u sredini slike, krivulja planine nestaje iz vidokruga? One sugerišu da se još više lepote nalazi “iza ugla”. Što dublje idete sa svojim molitvama, to vas neverovatniji dar čeka. Ostanite strpljivi, zapamtite da vreme ovde nema nikakav značaj.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak