ASTRO SKENER: ŠTA ZVEZDE PORUČUJU OGNJENU AMIDŽIĆU?


Zašto se Ognjen Amidžić opredelio za bavljenje voditeljskim poslom? Na šta treba da obrati pažnju u godinama koje dolaze, te u kom smeru putuju planete kroz njegov životni horoskop, otkrio je naš poznati astrolog i autor romana „Suze su blagoslov“ Velimir Remić. Voditelj emisije „Amidži šou“ rođen je u znaku vazdušnih Blizanaca sa podznakom u vatrenom Strelcu i Mesecom u znaku lepe, mirne i diplomatične Vage. Položaj Sunca u sedmoj kući horoskopa pokazuje da je on čovek koji je predodređen za eksponiranje u javnosti. Njegovim znakom vlada planeta Merkur koja se simbolički odnosi na medije, govorništvo, voditeljski posao i veliku radoznalost. Taj Merkur je smešten u znaku svoje vladavine odnosno u njegovom polju posla, tako da nije slučajno izabrao da bude u centru pažnje posredstvom elektronskih medija. Iza Ognjena su prilično stresne i psihološki teške godine života, ali široki auditorijum ne zna kako mu je bilo u vreme kada je Saturn iz Strelca bio u lošem aspektu prema njegovom znaku od 2015. pa sve do kraja 2017. godine. On je doživeo ličnu transformaciju i promenio je poglede na svet.

 

Počeo je duhovno da se budi tako da će sve više pažnje posvećivati duhovnosti i jačanju vere zahvaljujući kojoj će da postigne fantastične poslovne rezultate. Planeta novca Venera smeštena je u znaku Lava koji se između ostalog tiče i estrade, tako da je on spojio lepo i korisno. Amidžić je čovek koji ne voli konflikte pa se uvek trudi da pomiri zavađene strane, ali i da na miran način rešava svoje životne probleme. Veliki je perfekcionista, dete u duši ali i muškarac koji voli da se moderno odeva i pažnju posvećuje negovanju svog tela. Savetujem mu da izbegava nošenje crne i ostalih tamnih boja, ali i da bude što više u pokretu jer su mu zbog dugog sedenja  aspektovani bolovi u leđima.

 

Planeta Jupiter je vladar njegovog podznaka i smeštena je u znaku Ovna pa nam to pokazuje da je popularni voditelj ambiciozan, brzoplet, nestrpljiv ali i prilčno tvrdoglav tip koji želi da bude prvi i najbolji u svemu. U novu 2019. godinu ući će veoma radostan i dobro raspoložen, a moguće je da će biti poslovno angažovan u najluđoj noći tako da mu se otvara prilika za odličnu zaradu u vreme novogodišnjih praznika. Cela sledeća godina biće mu dobra za sreću i stabilnost u porodici, uvećanje materijalnih dobara ali i za uspeh u svetu muzike. Upozoravam ga da vodi računa o tome kome će da pozajmljuje novac kako ne bi doživeo neprijatnosti sa nepoštenim licima. Zvezde ukazuju da bi mogao ponovo postati otac u 2019. ili 2020 godini.

Astrolog Velimir Remić