ŠTA ZVEZDE PORUČUJU ALEKSANDRI PRIJOVIĆ?


Pevačica Aleksandra Prijović rođena je u znaku zemljane Device, čiji je vladar planeta Merkur koja se njenom u natalnom horoskopu smestila u znak vazdušne, lepe i diplomatične Vage. Reč je o izuzetno lepoj, vrednoj i urednoj ženi koja poštuje red, rad i disciplinu. U poslu kojim se bavi uvek daje maksimum i planete otkrivajuu da je ona perfekcionista koji ponekad ume da iznervira saradnike, zato što ume da bude prezahtevna . Planeta Venera koja se u astrološkoj simbolici povezuje sa pevanjem i javnošću nalazi se u Vagi i u harmoničnom je sekstilu sa Jupiterom u Strelcu što ukazuje na Aleksandrin angažman u svetu muzike. Ono što je najupečatljivije u njenom horoskopu jeste položaj natalnog Meseca u fiksnom i vatrenom znaku Lava. Naime, Mesec je simbol popularnosti i u trenutku kada se rodila naša muzička zvezda bio je u konjunkciji sa nekretnicom Regulus. Aleksandra je rođena pod srećnom zvezdom.

 

To znači da joj je sudbinski zapisano da bude poznata ličnost, ali i da se uda u porodicu koja je slavna i bogata. Veoma je važno da uvek ostane prizemna i da ne glumi veliku zvezdu, jer će samo na taj način dugo trajati na sceni. Istoimena pevačica treba tokom života da obrati pažnju na reproduktivne organe i da redovno posećuje ginekologa.

 

Zbog Marsa u Škorpiji sklona je upalnim procesima u donjem delu stomaka, te joj savetujem da bude brižna kada je reč o zdravlju. Osim toga, treba da pripazi na kičmu, želudac i krvni pritisak. Ova godina povoljna joj je za uređenje životnog prostora kao i za povratak na muzičku scenu. Naredne dve godine doneće joj razočaranja u „prijatelje“ pa će uslediti velika čistka u tom segmentu života. Što se tiče braka za sada je sve pod kontrolom.

Astrolog Velimir Remić; Foto: Vladimir Šporčić/Instagram