OVAJ TEST ĆE VAM OTKRITI VAŠ NAJVEĆI STRAH. ŠTA STE PRVO VIDELI?


Percepcija svake osobe neraskidivo je povezana s njenim karakterom. Ono što primetimo na prvi pogled, mnogo govori o našim navikama, željama, pa čak i o skrivenim strahovima.

Femina vas poziva da uradite test i saznate čega se bojite u dubini duše. Kao inspiracija za njegov nastanak poslužile su asocijacije, koje još uvek nisu dovoljno proučene.

Jednostavno pogledajte ovu sliku

1 1

Na koju stvar ste odmah obratili pažnju? Upravo ona će vam otkriti šta vas zaista muči.

1. Jabuka

U mnogim drevnim tradicijama, poklanjanje jabuke je izjava ljubavi. Razlog tome je što u mnogim kulturama crvena jabuka predstavlja simbol ljubavi i strasti. Ako ste obratili pažnju na ovaj simbol, onda verovato preživljavate duboka romantična iskustva i bojite se da vaša osećanja neće biti uzvraćena. Možda je vreme da otvorite srce voljenoj osobi i saznate istinu, kakva god ona bila.

2. Dete

Deca su oličenje jednostavnosti, iskrenosti i nevinosti. Kada ste videli dečaka u centru ilustracije, povezali ste njegovu sliku sa svojim “unutarnjim detetom”. Možda su u vama ostali dečji strahovi, koji se javljaju i nakon toliko godina. To može biti ljutnja na nekoga iz porodice, zaostali osećaj nesigurnosti ili nedostatak poverenja u sopstvene sposobnosti. U svakom slučaju, vreme je da razmislite kako da se rešite tih strahova.

 

 

3. Klovnovi

Činjenica da ste primetili par klovnova, koji se nalaze sa obe strane vrata, govori o dvojnosti vašeg karaktera, odnosno predstavlja promenljivost raspoloženja i unutrašnje sukobe. Takva nepredvidivost često postaje smetnja – ponekad ni sami ne znate kako ćete reagovati na događaje. Očigledno, ta nesigurnost vas plaši.

4. Pauk

Hiljadama godina pauk važi za simbol smrti i uništavanja, konačnosti svega što postoji. Ukoliko je baš on privukao vašu pažnju, onda ste verovatno u teškoj životnoj situaciji. Nad vama se nadvila neka pretnja, zbog čega se nalazite u stanju nervne napetosti i plašite se da nećete uspeti da rešite taj problem.

5. Lobanja

Ilustracija sadrži optičku iluziju i ako ste odmah primetili lobanju, onda to mnogo govori. Po svoj prilici, vi se bojite smrti i često na nju mislite. Moguće da je tu uznemirenost izazvao gubitak bliske osobe. Možda čak imate i napade panike. Naravno, nije neophodno da su vaša iskustva povezana sa smrću, ali njihov izvor očigledno doživljavate kao pretnju da ćete doživeti neuspeh.

(Uspesnazena)