TEST LIČNOSTI: KOJE BI STABLO POSADILI U SVOM VRTU?


Zamislite da posadite drvo u vrtu svojih snova. Vaš izbor je usko povezan s vašom ličnošću. Da biste saznali više, samo pogledajte sliku i odaberite stablo koje je prvo privuklo vašu pažnju.

1

Ako ste odlučili posaditi kedar, veličina i širina njegovih grana koje se ističu simbolišu vašu veličanstvenost i vašu duhovnost. U svom srcu imate veliku želju za davanjem, ali ne nalazite hrabrosti da se pokrenete jer ste prilično sramežljivi.

2

Biste li posadili čempres u svom vrtu? Ovo vitko stablo simbolizuje besmrtnost. Iako imate snažnu ličnost, ponekad tražite sigurnost gotovo poput grana čempresa, u potrazi za nekim ko nadahnjuje sigurnost kroz zagrljaj.

3

Želite li posaditi smokvu s velikim lišćem? To je stablo mudrosti. Njegova slatkoća simbolizuje znanje koje zaslađuje život i bez sumnje tražite bogatstvo, ne toliko u materijalnom, nego pre svega u iskustvima.

 

 

4

Šipak je simbol obilja, ljubavi i zdravlja! Slasna zrnca koja su zbijena unutar njegove kore mogu vas asocirati na lepotu zajedništva. Ako je ovo drvo koje ste odabrali za svoj vrt, to može značiti da ne volite biti sami, volite društvo i buku, zabavu i veselje. Prijateljstvo je nešto dragoceno za vas.

5

U stablu badema nalazi se tajna ponovnog rođenja i obnove prirode jer je to prvo drvo koje cveta u proleće. Ako ste odabrali ovo drvo, njegovo značenje se uglavnom odnosi na njegov plod: to je tajna koja se otkriva razbijanjem ljuske. Vaša ličnost ima više nivoa i često možete pokazivati različita lica, ali duboko u vama je skrivena poput tvrde školjke, tajna vašeg istinskog identiteta koju otkrivate samo nekolicini. Ukratko, vi ste tajanstveni i neuhvatljivi.

6

Vrba predstavlja reflektujuću duhovnost upravo zbog svoje neverovatne elegancije. Želite li ju posaditi u svom vrtu? To znači samo jedno: vi ste esteta, volite umetnost; elegantni ste i estetika u svim njenim aspektima prevladava nad svim vašim drugim ambicijama.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr