IZABERITE JESENJI BUKET I SAZNAJTE ŠTA ĆE SE DOGODITI SLEDEĆE SEDMICE


Predlažemo da odaberete jedan od raskošnih jesenjih buketa kako biste znali šta će vam se dogoditi sledeće sedmice. Dopustite intuiciji da vas vodi!

Jesenji buket br.1:

Želite li biti uspešni? Samo napred! Uspeh ne dolazi onima koji sede i čekaju. Podržava one koji u to dovoljno veruju, idu napred i riskiraju. Produktivnost će se povećati u ovoj sedmici pa iskoristite to u potpunosti. Nemojte se bojati raditi prekovremeno, jer će vam se učinkovitost dugoročno isplatiti. Što se tiče ljubavi, nemojte previše razmišljati, sledite svoje srce i radite ono što najviše želite. Ako želite nešto dobiti, delujte. Finansijski se ne bi trebalo dogoditi ništa posebno zanimljivo. Uvek možete oprobati sreću na nagradnim igrama, čak i ako su šanse male. Nikad ne znate kada će doći vaš red pa iskoristite sve moguće ponude.

Jesenji buket br.2:

Najveća prepreka bilo kojem postignuću je nedostatak truda. Ne dopustite da vam apatija uništi potencijal za uspeh! Nikada nećete biti uspešni ako se ne potrudite. Svaki uspeh dolazi iz stalne borbe za postizanje ciljeva. Putem će biti mnogo prepreka, zato budite spremni. Ne dopustite da vas sputavaju. Ljudi kažu da je ljubav čarobna. I ta čarolija iznenađuje na nezamislive načine. Snaga ljubavi je nepobediva, kao i sunce. Širite zrake ljubavi u svom okruženju i uživajte u kiši sreće.

Jesenji buket br.3:

Odbijanje je prirodna ljudska reakcija. Ali odustati, ne raditi ništa i još uvek čekati uspeh je jednostavno glupo. Ako želite biti uspešni, morate se fokusirati i delovati. Ponekad je potrebno proceniti koliko vredi ustrajati. Čak i ako ste u pravu u debati, a to ne možete dokazati drugoj osobi koja je previše tvrdoglava, zanemarite je i krenite dalje. Što se tiče ljubavi, ne pokušavajte se prezentovati drugačije od onoga kakvi zapravo jeste. Uvek budite autentični. Budite samopouzdani i držite se onih koji vas cene. Bilo bi dobro da se posvetite svojim hobijima. Razmislite o svojim interesima i postanite stručnjak na ovom polju. Možete zaraditi novac pružajući korisne usluge.

lifelive.eu/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr