FOTOGRAFIJA KOJA VAS NAJVIŠE PRIVLAČI OTKRIVA SAVET KOJI TREBA DA ČUJETE


Ponekad primamo poruke u obliku prijateljskog saveta, preko životinjskih glasnika, a u ovom slučaju, privučeni ste određenom slikom. Odvojite trenutak i pogledajte slike iznad. Izaberite onu koja vas najviše privlači i vaša poruka biće otkrivena.

Ako ste odabrali sliku A:

Ovo je jako dobro vreme. Možda već možete osetiti olakšanje u svom životu ili ćete ga uskoro osetiti. Energetski uslovi su pogodni za uspeh svakog projekta u koji ste uključeni. To je zato što ste napravili dobar izbor. Vaš san se sada ostvaruje. Vreme je da dobijete blagodati od projekta, poduhvata ili ideje koju ste posadili u prošlosti, piše Gostica.

Nije bilo lako doći do mesta na kojem se sada nalazite. Ponekad ste sumnjali u vaš uspeh. A ipak je došlo vreme da dobijete nagradu za vaš naporan rad i trud. Sada možete graditi svoje uspehe ili postaviti nove ciljeve i započeti nešto novo. I kad započnete nešto novo, budite strpljivi, učinite to nakon razmišljanja o ciljevima i sledećim koracima. Mogla bi putovanje biti uključeno u vaš posao.

 

 

 

Ako ste odabrali sliku B:

Vrijeme je da sednete i dobro pogledate sebe. U drugim se ljudima nalaze prekrasne osobine i divite se njima. Iako je ovo sjajna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama. Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što vi jeste. Dakle, nemojte se osećati loše. Kad prepoznate nešto dobro u drugoj osobi, podsetite se da ste to prepoznali jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas.

Često mislite da su drugi bolji od vas. Vreme je da prepoznate vlastitu lepotu, talente i kreativnost. Kada počnete poboljšavati vlastitu percepciju, postaćete snažna sila pozitivne promene u ovom svetu. I kada dopustite sebi da sjajite kao vaše istinsko ja, otvoriće vam se vrata obilja, uspeha i beskrajnih blagoslova. Videćete!

 

 

 

Ako ste odabrali sliku C:

Ako ste se do sad opuštali, uživali malo više u hrani, odnosima, materijalnim posedima i potajno se grizli zbog toga … prestanite. Sve dok ne preterate, malo zadovoljstva ne smeta. Život nije samo rad, ozbiljnost i odgovornost. U životu treba uživati. Da, višak svega dovodi do neravnoteže u vašem životu i u vašoj energiji.

Bilo da je taj višak u uživanju ili u prekomernom radu. Potreban je uravnotežen pristup. Potražite ravnotežu u vašem životu i radite na balansiranju vaše energije. Istovremeno, nemojte se boriti za bilo šta. To vam neće pomoći. Ne morate se odreći užitaka u životu. Samo imajte na umu da trebate ostvariti ravnotežu.

 

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr