IZABERITE OKO KOJE VAS NAJVIŠE PRIVLAČI I SAZNAJTE ŠTA ONO OTKRIVA O VAMA


Oko je vrlo složeno, lepo i privlačno. Oko simbolizUJE čistoću, fokus i svrhu. Oko je ‘ogledalo’ duše. Odaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj ličnosti. Ako vas privlači više od jednog oka i to je u redu. Čovek je kompleksno biće. Javite nam vaš odabir i ako mislite da vas je ‘pogodio’ podelite ovaj zabavan test i s drugima!

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni.

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi verujete da je bolje riskirati i ozlediti se nego se zatvoriti od sveta. Ne pokazujete svetu svoje strahove ili nesigurnosti. Verujete da se vaši problemi trebaju rešavati privatno. Pokušavate biti na raspolaganju svakome čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas leči.

2. Duboko u sebi vi ste savesni.

Vi ste tip osobe koja je uvek želi ostaviti dobar utisak i učiniti pravu stvar. Verujete da vaši postupci imaju uticaja u životima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bede i nepravde, ali to držite za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete učiniti sa svojim vremenom na ovoj planeti.

3. Duboko u sebi ste izmučeni.

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu prošlost koja još uvek utiče na vas. Ne možete pobeći od uverenja da je život nečija bolesna kosmička šala. Pokušavate pronaći svoj ​​mir gde god možete. Ne pokazujete svetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite podeliti sa drugima. Vaš pogled na svet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vreme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.

 

 

 

4. Duboko u sebi vi ste filozof.

Vi ste tip osobe koja je će verovatno preanalizirati sve i svašta. Volite istražiti dublje značenje stvari. Ponekad se znate i izgubiti u svim tim mislima. Ne pokazujete svetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga razumeti, ali još uvek niste samouvereni. Vidite život kao slagalicu i volite se igrati sa komadićima dok se ne uklope u neku celinu. Ne možete nikada shvatiti smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni.

Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a što reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše se raspoloženje mijenja svakodnevno. Dok se pronađete, već ste se promijenili u nekoga drugog. Ne otkrivate svijetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo riječi i zbunjujućeg djelovanja. Volite promatrati i proučavati ljude prije nego im se približite. Govorite samo ono u što ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osjetljivi.

Vi ste tip osobe koja primećuje sve i ne zaboravlja ništa. Saosećate sa svetom. Duboko osećate i najmanje sitnice mogu uticati na vas. Vrlo vas je jednostavno nasmejati ili rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki. Umesto toga pokazujete koliko pronicljivi možete biti. Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite što dolazi.

 

 

 

7. Duboko u sebi vi ste vatreni.

Vi ste tip osobe koja je uvek energična i strastvena. Nema ničega suptilnog u vama … nikada. Imate tendenciju voleti ili mrziti. Imate tonu mišljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše možete postati prilično nervozni. Kod vas su uvek veliki ulozi. Ne možete sebi pomoći da od svega u svojoj glavi napravite dramu.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični.

Vi ste tip osobe koja ima neobične interese, uverenja i prakse. Uvek ste bili malo ‘čudni’. Ne marite puno za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj način pa neka bude što bude. Svetu pokazujete sve o sebi. Nemate šta skrivati, a smejete se onima koji vam sude. Voleli biste kad bi svi bili malo poput vas. Puno se radosti može naći kad niste konformista.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni.

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razume druge ljude i svet. Možete reći toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kad vam se laže. Pokazujete svetu tačno ono što želite pokazati. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kada neko vas čita. Znate kada ste izmanipulisani, a takođe znate i kako izmanipulisati nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne činite.

 

(Atma.hr)