IZABERITE SLIKU I PUSTITE DA OTKRIJE TAJNU ŽELJU VAŠE DUŠE!


Tri prikazane slike predstavljaju tajne težnje duše. Jedna od njih nosi posebnu poruku za vas, koja bi vam mogla pomoći da živite smislenije. Izaberite sliku koja vas najbolje predstavlja i otkrijte tajne želje vaše duše.

Vrlo je lako osećati se preplavljeno okruženjem, ljudima i situacijama koje vas okružuju i zaboraviti na sebe i ko ste zapravo.To baš nije zdravo, jer kad ne znamo svoju svrhu ili postavljene ciljeve, lako možemo biti izmanipulisani ili površno živeti, što može uticati na našu sreću.Da bismo bili srećniji u životu, moramo znati šta nas pokreće, šta naša duša želi, šta usrećuje naš duh. Nije uvek lako pronaći odgovore na ova pitanja, ali ovaj test bi vam mogao pomoći.

Izaberite sliku koja vas najbolje predstavlja, a zatim čitajte dalje kako biste pronašli svoju poruku:

 

1.

Ako je ova slika bila vaš izbor, pokreću vas ravnoteža i istina. Vi ste celovita osoba, svoj put sledite sa odgovornošću i etikom, ali često se više fokusirate na potrebe drugih nego na svoje. Velika je želja vaše duše da započnete postavljati prioritete, stvarati prostor za sebe i davati sebi vremena za stvari koje vas zaista čine srećnim i potpunim. Ne morate menjati ko ste ili manje obraćati pažnju na druge, samo morate biti više povezani sa svojim unutrašnjim ja. Na taj način će se vaš život još više poboljšati.

 

2.

Vaša istinska želja je uspeti i steći divljenje i poštovanje ljudi u vašem životu. Na tome možete raditi svaki dan, posvećujući se svim aktivnostima koje radite. Međutim, vaš strah i nesigurnost mogu vas sprečiti da idete dalje. Uvek postoji “ali” što se tiče ostvarivanja vaših projekata. Vaša duša želi da prestanete sabotirati sebe kako biste dobili sve što zaslužujete. Morate riskirati! Ko ostane nepomičan, ne dobija ništa.

 

3.

Osećate da ste uvek jako vezani za svoju okolinu, svoje posede i svoje odnose. Normalno je stvoriti posebnu vezu sa svime što je deo vašeg svakodnevnog života, ali takođe morate biti otvoreni za promene, zaista se razvijati i imati bolji život. Vaša duša želi da počnete gledati van okvira. Želi da shvatite svoj neograničeni potencijal i svet prilika koji vas okružuju. Kad se otvorite svemu što bi moglo biti vaše, život će vam biti još pozitivniji!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić