IZABERITE SLIKU I OTKRIJTE PORUKU KOJU VAM NOSI!


Pogledajte ove tri slike i dopustite intuiciji da vas vodi. Izaberite onu sliku koja vas najviše privlači i otkrijte poruku koju vam nosi.

Ako ste izabrali broj 1

Ako ste se zadnje vreme malo više opuštali, uživali u „zabranjenim“ zadovoljstvima i potajno osećali krivicu zbog toga … prestanite. Sve dok ne preterate, malo zadovoljstva je savršeno u redu. Život nije samo rad, ozbiljnost i odgovornost. U životu treba i uživati. Višak svega dovodi do neravnoteže u vašem životu i u vašoj energiji. Potreban je uravnotežen pristup. Potražite ravnotežu u svom životu i radite na balansiranju vaše energije. Istovremeno, nemojte se kažnjavati ni za što. To vam neće pomoći. Ne morate se odreći užitaka u životu. Samo imajte na umu da trebate povratiti ravnotežu.

 

Ako ste izabrali broj 2

Vreme da zastanete i dobro pogledate sebe. Vi u drugim ljudima vidite prekrasne osobine i divite im se. Iako je ovo divna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama. Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što jeste. Dakle, nemojte se omalovažavati. Kad prepoznate nešto dobro u drugome, podsetite se da ste to prepoznali jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas. Često mislite da su drugi bolji od vas. Vreme je da otpustite takva razmišljanja o sebi i da prepoznate vlastitu lepotu, talente i kreativnost. Kada počnete poboljšavati vlastitu percepciju, postaćete snažna sila pozitivne promene u ovom svetu. I kada dopustite da vaše istinsko ja zasjaji, otvoriće vam se vrata obilja, uspeha i beskrajnih blagoslova. Videćete!

IZABERITE SLIKU I OTKRIJTE PORUKU KOJU VAM NOSI

Ako ste izabrali broj 3

Sada je vrlo povoljan period. Možda možete već osetiti olakšanje u svom životu ili ćete ga uskoro osetiti. Energetski uslovi su pogodni za uspeh u bilo kojem projektu u koji ste uključeni. To je zato što ste napravili dobar izbor. Vaš san je sada istina. Nije bilo lako doći do ove tačke. Ponekad ste sumnjali u vaš uspeh. A ipak je došlo vreme da dobijete plodove vašeg napornog rada. Sada možete graditi svoje uspehe, postaviti nove ciljeve i započeti nešto novo. I kad započnete nešto novo, budite strpljivi, učinite to nakon razmišljanja o ciljevima i svojim sledećim koracima. Putovanje bi moglo biti uključeno u vaš posao.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić