IZABERITE SLIKU I SAZNAJTE HOĆE LI VAM SE OSTVARITI ŽELJA!


Da biste saznali hoće li vam se želja ostvariti, moraćete izabrati jednu od 3 ponuđene slike. Verujte svojoj intuiciji, ona je vaš pravi prijatelj i nikada vas neće izdati!

1.

Imate značajne zahteve. I znate da ako ih stvarno želite izraziti u stvarnom životu, važno je da malo izađete iz svoje zone udobnosti i pokažete da ste spremni dati svoj doprinos i organizovati svoj svakodnevni život. Moguće je da će vam se želja ostvariti i možda ćete doživeti neverovatan događaj, ali na tome morate početi raditi sada i početi se ponašati u skladu sa stvarnošću u kojoj želite živeti. Ostvarenje vaše želje više je u vašim nego u tuđim rukama.

 

2.

Ustrajni ste i nadate se ostvarenju želja. Znate da život nije uvek lak i da stvari ne idu kako je planirano, ali nikad ne odustajete. Ako ste zacrtali svoj cilj, ne dopustite da vas išta poljulja ili odustane. Odradite svoj deo posla i budite optimistični i želja će vam se sigurno ostvariti. Pokažite da svojim delima zaslužujete biti ispunjeni srećom.

 

3.

Zastanite na trenutak i razmislite: činite li zaista svoj deo posla koji je potreban za ostvarenje želje? Svemir nije zlatna ribica koja samo ispunjava želje. Deluje drugačije. Kako zračimo – tako privlačimo. Zato, ako želite da vam se želja ostvari, morate postupati u skladu s tim. Trenutno ste pomalo daleko od svojih snova, ali sve bi se moglo promeniti. Promenite svoj stav i vaša će se stvarnost takođe promeniti.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić