Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

TRANZITNI HOROSKOP

Verovatno se i sami pitate koji je to horoskop u kom možete da saznate baš sve što vas interesuje? Ako želite da u jednom razgovoru obavimo detaljan pergled svih aspekata kako natalnih tako i onih trenutnih na nebu, onda je ovo prava analiza za vas. Reč je o Natalnom Horoskopu uz koji vam saopštavam i predikcije koje radim putem planetarnih tranzita.Ovo je jedan od najtražnijih horoskopa iz moje ponude.

SOLARNI HOROSKOP

Uvaženi čitaoci portala www.webastrolog.info pred vama je informativni članak u vezi sa godišnjim horoskopom čije tumačenje možete da zakažete putem Fejsbuka, Vibera, E-maila ili Skype-a. Solarni Horoskop predstavlja astrološku analizu koja se pravi za period od rođendana do rođendana, a od podataka su mi potrebni: datum, vreme i mesto rođenja.

NATALNI HOROSKOP

Ukoliko želite da vam protumačim planetarnu sliku neba koja je nastala u trenutku kada vas je majka donela na svet, onda zakažite analizu Natalnog Horoskopa za čije izračunavanje je neophodno da mi dostavite datum, vreme i mesto rođenja. Važno je da napomenem da vreme mora da bude tačno u sat i minut, sve drugo ne dolazi u obzir. 

//