TRANZITNI HOROSKOP

Verovatno se i sami pitate koji je to horoskop u kom možete da saznate baš sve što vas interesuje? Ako želite da u jednom razgovoru obavimo detaljan pergled svih aspekata kako natalnih tako i onih trenutnih na nebu, onda je ovo prava analiza za vas. Reč je o Natalnom Horoskopu uz koji vam saopštavam i predikcije koje radim putem planetarnih tranzita.Ovo je jedan od najtražnijih horoskopa iz moje ponude.

SOLARNI HOROSKOP

Uvaženi čitaoci portala www.webastrolog.info pred vama je informativni članak u vezi sa godišnjim horoskopom čije tumačenje možete da zakažete putem Fejsbuka, Vibera, E-maila ili Skype-a. Solarni Horoskop predstavlja astrološku analizu koja se pravi za period od rođendana do rođendana, a od podataka su mi potrebni: datum, vreme i mesto rođenja.

NATALNI HOROSKOP

Ukoliko želite da vam protumačim planetarnu sliku neba koja je nastala u trenutku kada vas je majka donela na svet, onda zakažite analizu Natalnog Horoskopa za čije izračunavanje je neophodno da mi dostavite datum, vreme i mesto rođenja. Važno je da napomenem da vreme mora da bude tačno u sat i minut, sve drugo ne dolazi u obzir. 

//