Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021.

Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...!

ŠTA NAM DONOSI POMRAČENJE SUNCA 04.12.2021. GODINE?

Pomračenje nebeskih tela je jedna od najmoćniji sila u prirodi. Početkom decembra stiže pomračenje Sunca za vreme mladog Meseca i donosi velike promene.

NEDELJNI HOROSKOP DO 5.12.2021. GODINE

Saznajte šta  vas u narednoj sedmici čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima. Ovan otkriva emocije koje su ranije bile nepoznate; Jarca muči glavobolja.

NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021.

Mesečni horoskop za novac za decembar 2021 donosi pregršt mogućnosti- znakovi će imati prilike da napreduju, da ostvare finansijski dobitak, ali neki će morati i da povedu računa o troškovima. Da li ću dobiti povišicu? Vredi li u ovom trenutku započinjati novi posao? Da li ću imati više sreće u ovom mesecu? Odgovore na ova pitanja daju zvezde koje će pojedinim znakovima zodijaka biti posebno naklonjene, a pojedini će morati da budu na dodatnom oprezu. Evo šta predviđa horoskop na finansijkom planu za decembar 2021:

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021.

Ljubavni horoskop za decembar 2021. godine predviđa dosta prazničnog raspoloženja i romansi, ali pojedini znakovi će ipak ostati usamljeni. Da li ćete konačno upoznati svoju srodnu dušu? Hoćete li partner i vi produbiti svoju bliskost ili će sve ostati po starom? Horoskop za decembar 2021. predviđa mnogo promena na ličnom i ljubavnom planu. Evo kakva iznenađenja spremaju zvezde za poslednji mesec u godini.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE SREĆA DO 22.12.2021. GODINE

Saznajte koja 3 horoskopska znaka čeka velika sreća do 22. decembra - saznajte da li su zvezde prema vama naklonjene tokom vladavine Strelca!

//