Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

KAKO DA BUDETE SREĆNI SVAKOG DANA?

Prođite sa nama kroz malo putovanje po geografiji nežnosti, uključite makar neki od ovih saveta i predloga u svakodnevnu rutinu i odmotajte se.

U OVOME LEŽI ISTINSKA SREĆA SVAKOG ČOVEKA!

Sve naše nesreće, bolesti, tuge, ogorčenosti su rezultat naših postupaka i misli. Zbog toga što često zaboravimo šta je u životu važno, gubimo sebe i životni sklad. Jednom je jedan mudrac rekao da u životu postoje samo 3 stvari na kojima je izgrađen naš ceo život.

KADA SEBE STAVITE NA PRVO MESTO, LEPE STVARI POČNU DA SE DEŠAVAJU!

Kad počnete da brinete o sebi, lepše ćete se osećati, a onda i lepe stvari počnu da se dešavaju. Ne kažu bez razloga, kako zračiš, tako privlačiš.

PET RAZLOGA ZAŠTO JE EMOCIONALNA BOL GORA OD FIZIČKE!

Kada govorimo o zdravlju, istina je da velika većina ljudi više obraća pažnju na fizičko, u odnosu na psihičko zdravlje. Sa jedne strane,psihološki problemi još su umnogome tabu tema, iako bi trebalo da je zapravo jednostavno – kad imaš problem sa zubom, ideš kod zubara, kad te boli grlo, ideš kod doktora, a kada boli duša – kod psihologa ili psihijatra, ili bi barem tako trebalo.

12 PRAVILA ZA SREĆAN ŽIVOT

Džordan Piterson je kanadski profesor kliničke psihologije na Univerzitetu Toronta. U proteklih godinu dana stekao je ogromnu publiku svojim predavanjima koja su svima dostupna na njegovom Youtube kanalu, kao i brojnim gostovanjima. Teme njegovih predavanja su veoma raznolike. S jedne strane, najviše su ga proslavile oštre kritike postmodernizma i političke korektnosti. S druge strane, to su saveti omladini kako da preuzmu odgovornost za svoje živote i kako da se nose s mnogim, sve bržim političkim i kulturološkim promenama. Trenutno važi za najvećeg borca za pravo slobode govora u Kanadi.

ZBOG ČEGA NAM SE ISTI PROBLEM IZNOVA VRAĆA U ŽIVOT?

Da li vam se desilo da vam se neki problem ponavlja iznova i iznova? Ako zakon privlačnosti upravlja našim životima, naše misli i osećanja su ono što stvara našu stvarnost, a to uključuje i naše probleme. Ponekad imamo negativan fokus koji je postao toliko snažan i izaziva nas da stalno privlačimo isti problem.

//