Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

KAKO DA U 2023. GODINI IMATE VIŠE SREĆE, A MANJE PROBLEMA?

Pred nama je godina radosti, obilja mogućnosti i raznih šansi, ali koliko god 2023. delovala kao čaroban novi početak, u ovoj godini nas takođe mogu očekivati izazovi, kako napominju astrolozi. 2023. godina je prema kineskom horoskopu u znaku Crnog Vodenog Zeca. Moguće je da će se mnogi od nas suočiti sa nekim prekretnicama i poteškoćama, ali sve je premostivo, posebno kada radite na sebi.

PSIHO TEST -IZABERITE PERO I SAZNAJTE ŠTA JE ONO ŠTO U DUBINI DUŠE ŽELITE

Izaberite sliku iz psiho testa i uz pomoć pera otkrijte vaše skrivene čežnje. O željama i ličnosti osobe možemo mnogo toga saznati jednostavnom analizom njenih odluka i izbora.

IZABERITE SLIKU I ZAVIRITE U NAJDUBLJE TAJNE DUŠE!

Veruje se da je Mesec povezan sa ženskom energijom, prosvetljenjem i intuicijiom. Rešite psiho test i saznajte šta Mesec otkriva o tajnama vaše duše. Mesec se stalno kreće kroz različite cikluse i promene. Takođe, u životu se često nalazimo u različitim fazama, u nekima ubiremo plodove svojih postupaka i možemo da se odmorimo, a u drugim moramo naporno da radimo da bismo postigli ono što želimo.

TEST - IZABERITE RUŽU I SAZNAJTE KADA ĆE VAM SE ŽELJA OSTVARITI

Testovi sa slikama su uvek zanimljivi, ali su povezani i sa vašom podsvesti - pokazuju koliko brzo će vam se želja ostvariti. Izaberite jednu ružu sa slike koja vam se najviše dopada i pročitajte nešto novo o sebi i ostvarenju želje.

TEST LIČNOSTI: IZABERITE KLJUČ I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI

Testovi sa slikama koji nam daju izbor mogu biti posebno zanimljivi, ali i otkriti šta je skriveno u vašoj prošlosti, kao i kojim stazama života ćete koračati ka budućnosti. Ključ je simbol tajne, ali i otvaranja jednog i zatvaranja drugog poglavlja, a svaka boja ključa na slici nosi posebnu simboliku. Izaberite jedan ključ i saznajte koja vrta će vam se otvoriti u bliskoj budućnosti:

ŠTA RADITI KADA SE DESI NAPAD PANIKE?

Ako vam se desi napad panike, evo nekoliko načina na koje možete smiriti svoj nervni sistem i prebroditi anksioznost. Anksioznost u savremenom svetu za mnoge je sastavni deo života.

//