Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

TEST: ODABERITE SLIKU I SAZNAJTE KOJA JE VAŠA NAJVEĆA VRLINA

Testovi ličnosti su zanimljiv način za posmatranje različitih aspekata ličnosti, a ovaj otkriva koja je vaša najveća prednost u odnosu na druge.

TRIK OD 3 SEKUNDE ZA BOLJE RASPOLOŽENJE I KONCENTRACIJU

Da li ste znali da postoji nešto što traje samo tri sekunde, a zbog čega za tren postajemo srećniji, osećamo se bezbednije i kao da možemo da osvojimo ceo svet? Neuronaučnici slažu se da je mirisanje cveća aktivnost od svega tri sekunde, koja značajno utiče na naš um i raspoloženje.

TEST LIČNOSTI - IZABERITE SLIKU I SAZNAJTE KAKVE VAS PROMENE OČEKUJU

Izaberite sliku i saznajte šta će uskoro napustiti vaš život. Ako želite da znate kakva će biti vaša budućnost i kakve vas promene očekuju, morate da uradite ovaj test ličnosti. Otkrićete šta će ili ko će zauvek napustiti vaš život, ustupajući mesto novim promenama. Izaberite jednu od ovih slika i saznajte odgovor.

TEST: ODABERITE ŽIVOTINJU SA SLIKE I PRIMITE PORUKU MUDROSTI

Primite moćnu poruku mudrosti koja će vas voditi u narednom periodu. Lisica, rakun, jelen ili sova? Izaberite životinju koja vas najviše privlači i pročitajte poruku koju vam ona donosi u tom trenutku. Odaberite svoju životinju i primite njenu poruku.

TEST LIČNOSTI: KAKVA STE OSOBA?

Odaberite životinju sa slike i otkrijte šta govori o vašim osobinama i vrlinama. Uradite test ličnosti i otkrijte kakva ste osoba. Svaka životinja sa slike ima svoje tajno značenje. Testovi ličnosti mnogo toga otkrivaju o nama. Naši instinkti imaju najdirektniju vezu sa našom ličnošću, tako da ono što se prvo pojavi pred vašim očima može mnogo reći o tome ko ste zapravo. Evo šta govori o vama životnja koju ste prvo ugledali na slici.

TEST LIČNOSTI: KOLIKO JE MOĆNA VAŠA INTUICIJA?

Saznajte da li možete da verujete svom "šestom čulu". Ono što prvo vidite na slici ukazuje na to koliko je jaka vaša intuicija i da li joj možete verovati. Intuicija je oblik saznanja koji se pojavljuje u svesti bez očiglednog promišljanja. Intuicija nije magija, već sposobnost u kojoj se predosećaji stvaraju tako što nesvesni um brzo ispituje prošlo iskustvo i nagomilano znanje. 

//