Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

EVO ŠTA NAM DONOSI JESENJA RAVNODNEVICA (22. SEPTEMBAR 2020.)

Iako se svake godine suočavamo sa jeseni, ona nas uvek iznova iznenadi i očara svojim bojama, mirisima i hladnim vazduhom. Na kraju leta se sve pretvara u narandžasto-smeđu rapsodiju sa mirisom zrelog voća, bundeva i pečenog kestena. Jesen donosi nove boje, novu eru i nove energije. Sve se ciklično menja, umire i preporađa se.

TIBETANSKI TEST: RADI SE SVAKIH 5 GODINA, A TAČNOST JE NEVEROVATNA

Isključite logiku, opustite se, i pokušajte da odgovorite na ova tri pitanja koja se igraju našim podsvesnim. Probajte takođe da ne razmišljate previše o odgovorima – samo recite ono što vam prvo padne na pamet. Odgovore možete i da zapisujete. Na kraju testa, naučićete nešto važno o sebi, piše sajt BrightSide.

ODABERITE KUĆU KOJA VAM SE SVIĐA I OTKRIJTE VAŽNE ASPEKTE SVOJE LIČNOSTI

Kuća koja vam se najviše sviđa mogla bi odražavati važne aspekte vašeg života i ličnosti. Koja kuća vam se najviše sviđa?

Ako ste odabrali:

10 STVARI KOJE NIKADA NE TREBA DA TRPITE

Ako vas koči strah od neuspeha ili promene, vreme je da prestanete sa izgvorima.  Izgovori vas neće dovesti nigde. Donesite odluku još danas – recite „Dosta!“ izgovorima i pripremite se na bolje stvari.

TEST: ODGOVORITE NA PITANJA I SAZNAJTE NEŠTO NOVO O SEBI

Oaza u pustinji - test koji potkriva puno o vašoj ličnosti! Psihološki test ličnosti Oaza u pustinji otkriva kako donosite odluke, kako rešavate probleme, borite se sa izazovnim situacijama o životi i kakav ste tip ličnosti.

SKENIRAJ SAMU SEBE I OTKRIJ ZAŠTO NEMAŠ DEČKA

Ako ste došli u fazu da se pitate kako je moguće da nemate ni dečka, a mnogo ‘gore’ od vas već su se udale, vreme je da skenirate sami sebe i pronađete razlog zbog kog niste u vezi.

//