EVO ŠTA ZVEZDE PORUČUJU JELENI KARLEUŠI U 2024. GODINI


Pred Jelenom Karleušom je jedna astrološki šarena godina u kojoj će se provlačiti kako pozitivni tako i negativni aspekti. Ona je žena koja ne podnosi monotoniju tako da će u 2024. imati mnogo izazova u privatnom i poslovnom segmentu života.

Tranzitna planeta Uran u Biku i njenom jedanaestom polju horoskopa ukazuje da će naredne dve godine pevačica sprovesti čistku u polju prijatelja i da će biti razočarana nekim ljudima iz okruženja ali i pojedinim kolegama. Savetujem joj da strogo vodi računa o finansijama i da ne daje zajmove nikome pa čak ni prijateljima ili onima koji joj se tako predstavljaju. Nije vreme za rasipanje imetka!

Od sredine februara 2024. tranzitni Mars ući će u Vodoliju i njeno polje partnerskih odnosa pa joj skrećem pažnju da izbegava svađe kako ne bi rasipala energiju na rasprave koje joj osim nerviranja ne mogu doneti ništa korisno. Leto joj donosi veoma moćne aspekte za renoviranje nekretnine ili ulaganje u kupovinu neke nove vile ili stana. Pred njom je ciklus života u kom će doživeti ogromnu transformaciju kako fizičkog izgleda tako i ponašanja.

Astrolog Velimir Remić