ŠTA JE ASTROLOG VELIMIR REMIĆ SAVETOVAO ALEKSANDRI PRIJOVIĆ?


Pred Aleksandrom Prijović je veoma pozitivna 2024. godina u kojoj će nastaviti da bere plodove na muzičkom polju. Astrološki je i te kako vidljiv njen ogroman uspeh kroz položaj natalnog Meseca u znaku Lava koji je u aspektu konjunkcije sa kraljevskom zvezdom Regulus.

Osim velikog bogatstva koje će tokom života steći kroz pevački angažman, imaće sreće i na drugim poljima ali samo pod uslovom da je popularnost ne ponese. Najvažnije je da ostane skromna i prizemna i da bude zahvalna Bogu za sve kao što je trenutno slučaj. Ukoliko budu želeli, Aleksandra i Filip u 2024. mogu poraditi na proširenju porodice, posebno u drugoj polovini godine kada Jupiter pređe u Blizance što će joj veoma prijati, dok bi joj sa druge strane druga trudnoća omogućila preko potrebni odmor nakon brojnih uspešnih koncerata koje je imala širom našeg regiona.

Tranzitni Saturn iz Riba biće i naredne dve godine u izazovnom aspektu opozicije prema njenom znaku i podznaku Device te joj savetujem da pripazi na zdravlje odnosno da se što više odmara uprkos brojnim obavezama koje ima. Stariji muški članovi njene porodice mogu imati zdravstvenih problema što pevačicu može brinuti u narednom periodu. Moj predlog ovoj predivnoj estradnoj umetnici je da snimi duetsku pesmu sa Cecom jer im je obema 2024. godina fantastično aspektovana za saradnju i još veće uspehe.

Astrolog Velimir Remić