OTKRIVAMO: KAKO ĆE PLANETE BITI NAKLONJENE CECI U 2024. GODINI


Tranzitni Jupiter će krajem maja 2024. godine nakon dugih dvanaest godina ući u vazdušni znak Blizanaca u kom je rođena folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

To znači da je pred istoimenom pevačicom veoma važna godina kroz koju će je pratiti faktor sreće u svetu karijere ali i novčane zarade imajući u vidu da će planeta bogatstva  praviti moćne aspekte koji jasno pokazuju još veću zaradu kao i mogućnost saradnje sa velikim kompanijama koje sponzorski mogu stati iza njenih novih projekata. Zaista je krajnje vreme da Ceca objavi novi album.

Kada je Jupiter prošli put bio u njenom znaku publiku je počastila albumom “Ljubav živi” tako da će nas verovatno u 2024. obradovati novim pesmama iza kojih će se osim proverenih autora potpisati i neki novi mlađi saradnici. Tokom 2024. ali i 2025. godine brinuće za zdravlje roditelja. Savetujem joj da izbegava putovanja u inostranstvo od kraja februara kao i tokom marta/aprila 2024. godine. Godina koja je pred nama nije povoljna za njen ljubavni zivot, ali joj zato 2025. donosi prelepe ljubavne aspekte i zadovoljstvo.

Astrolog Velimir Remić