ASTRO PROGNOZA ZA LETO I JESEN 2020.


Astro prognoza za leto i jesen - horoskop za svaki znak Zodijaka!

Ovan

Leto: U julu i avgustu bićete puni energije i pozitivne snage. Imaćete više samopouzdanja i spremni ste za nove izazove. Očekuje vas pozitivan pomak u profesionalnim obavezama, ljubavnim sastancima, odmorima. Imaćete dovoljno volje i energije da ispunite obaveze koje bi se mogle povući kasnije.

Jesen: stresni period biće pun briga, nedoumica i neodlučnosti. Možda će vas neko razočarati ili ćete imati osećaj kao da ste nekoga izneverili. Ne donosite velike odluke, posebno ne pod pritiskom. Prihvatite date okolnosti i ne menjajte ih silom.

Bik

Leto: Jul i avgust će doneti bolje vreme za opuštanje. Prepustite se više nego inače i u njemu ćete uživati. Čak i u ljubavi, očekuje vas pozitivan period. Ako imate partnera, očekuju vas velike zajedničke odluke. U septembru budite skromniji i fokusirajte se na posao.

Jesen: Biće istaknute lične i poslovne veze. Bićete otvoreni za mišljenje drugih i za kompromise, zato očekujte dobar napredak u poslovnoj saradnji. Nove ljubavne veze takođe će dobro napredovati. U decembru vas očekuje mir i zadovoljstvo.

Blizanci

Leto: Bićete društveni i bezbrižni. Loša finansijska situacija može vas dovesti do očaja, zato malo pokušjte da smanjite troškove. Imaćete mnogo mogućnosti za razvijanje ličnih talenata. Kreativne profesije će posebno uspevati.

Jesen: Vreme će biti pogodno za pohađanje različitih radionica i kurseva. Moguće je da ćete upoznati novi krug ljudi sa kojima ćete deliti slična interesovanja. To će vas dodatno motivisati. Nećete biti najzadovoljniji na poslu. Razmislite kako biste mogli da poboljšate radne uslove.

Rak

Leto: Izbegavajte velike radne obaveze i dogovore početkom leta, jer se sve može brzo promeniti. Umesto toga, usmerite energiju na planiranje odmora koji ćete najverovatnije nastaviti u avgustu. Tada ćete biti dobro raspoloženi za druženje, nova poznanstva i simpatije.

Jesen: Moguće je da ćete se naći između dve vatre i pokušati da delujete kao posrednik. Vaša uloga će biti nezahvalna, jer možete očekivati da će vas neko kriviti za svoje probleme. Pozitivne promene na poslu učiniće vas vrlo srećnim krajem godine. Možda ćete dobiti novi posao.

Lav

Leto: Imažete razne letnje avanture. Možete se odlučiti za letnju školu, izlet ili neku drugu aktivnost putem koje ćete proširiti svoje horizonte i udovoljiti svojoj radoznalosti. Ako se bavite sportom, napravićete veliki napredak u ovom periodu.

Jesen: Ovo će biti najprometnije doba godine. Nećete baš biti raspoloženi za promene i nove projekte, ali izgleda da će vas drugi na to naterati. Ako ste primorani na neku saradnju, moraćete da pobedite strah od neizvesnosti. Imaće određenih porodičnih problema na koje ćete morati da ragujete.

Devica

Leto: Iako će biti vreme odmora, vrlo je moguće da ćete biti opterećni poslom. Posvećenost poslu je jedini način da ostvarite uspeh, ali razmislite da li vaš privatni život zbog toga trpi. Saradnja će takođe biti malo napeta zbog vaše nestrpljivosti.

Jesen: Ovo će biti najperspektivnije vreme za ljubav i razna druženja. Bićete otvoreni, duhoviti i šarmantni. Mogući su romantični izlasci, izleti, kao i duža putovanja. Bićete sigurniji u sebe, tako da ćete voleti da ulazite u intimnije razgovore. Vaše blagostanje će se poboljšati u novembru, ali neće biti na vrhuncu.

Vaga

Leto: Nećete imati obilje energije, ali dobro ćete se snalaziti između različitih obaveza i potencijalnih prepreka u karijeri. U drugoj polovini leta iskoristite odmor i posvetite se uglavnom svojoj porodici. Razgovori sa partnerom imaće pozitivan efekat na vašu vezu.

Jesen: Bićete umorni i manje motivisani. Možda postoje određeni zdravstveni problemi ili ćete možda trebati da vodite računa o bolesnom članu porodice. Izbegavajte porodične svađe i velike odluke o budućnosti. Na kraju godine očekuje vas pozitivna porodična atmosfera i lepa energija.

Škorpija

Leto: Vaše ambicije i želja za napredovanjem neće se ugasiti uprkos vrućim letnjim danima. Ako ne ranije, zadatke ćete obaviti do avgusta, a zatim otići na porodični odmor. Odmarajte se u društvu prijatelja ili partnera i potpuno se isključite iz radnih obaveza.

Jesen: Iako ste navikli da većinu svog posla radite sami, verovatno ćete morati da sarađujete više sa drugima tokom ovog perioda, slušate njihova mišljenja i rešenja i prilagođavate se njihovom rasporedu. Budite strpljivi i iskoristite ovo kao još jednu priliku da naučite nešto novo.

Strelac

Leto: Vreme će biti pogodno za duži odmor, možda putovanje, kao i za ostvarivanje većih poslovnih ambicija. Veoma je moguće da u tom periodu napravite veliki korak napred u pogledu svoje finansijske situacije ili profesionalnog napretka. Ako ste mlađi, možete steći važno iskustvo sa letnjim povremenim poslovima.

Jesen: Ljubav i drugi važni odnosi biće u prvom planu. Možda ćete donositi važnu odluku o vezi ili novoj ljubavnoj vezi, ili će vam možda trebati podrška nekoga ko je dugo bio u vašoj sredini tokom ovog vremena.

Jarac

Leto: Fokus će biti na porodične veze i odnose sa ljudima koji vam najviše znače. Razgovarajte koliko god možete, jer će vam to olakšati stvaranje novih ideja i rešenja za moguće probleme. Za to vreme moguća su nova ljubavna iskustva koja će probuditi vašu strast i možda promeniti vaše prioritete.

Jesen: Početkom jeseni imaćete manje energije nego inače, zato odvojite više vremena za sebe i planirajte nove projekte. Vreme je da se malo oslobodite i da neke stvari prepustite drugima. Ako studirate, dobro ćete iskoristiti pozitivan period kasne jeseni i završiti nekoliko projekata.

Vodolija

Leto: Bićete druželjubivi i raspoloženi, tako da će vreme biti savršeno za odmor, provođenje slobodnog vremena sa partnerom ili porodicom. Ako studirate, očekuje vas dobar period. Dolazi do profesionalne saradnje, koje će vam olakšati prilagođavanje, izražavanje stavova i napraviti kompromise.

Jesen: Početak jeseni može biti naporan. Naročito na polju karijere nailazite na neke izazove koji će vam oduzeti mnogo energije. Izbegavajte velike troškove za to vreme. Bićete u mnogo boljem raspoloženju u novembru i decembru, možete očekivati puno od raznih kolaboracija.

Riba

Leto: Pred vama je pozitivno razdoblje. Više se opustite i družite sa prijateljima. Moguće je da ćete dobar deo leta biti uključeni u projekat koji vam donosi novo poslovno iskustvo, ali i ljubav. Za to vreme možete očekivati bolju zaradu, ali i povećaneodređene troškove.

Jesen: Bićete manje aktivni, možda ćete se manje baviti drugima i rešavati pojedinačne zadatke. Tako čete uspeti da sačuvate energiju. Zbog nepredviđenih događaja možda ćete morati da prilagođavate određene planove za budućnost, ali sve će na kraju ispasti dobro.

lovesensa.rs