MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2020. GODINE


Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! 

OVAN

Posao - Potpuno ste usmereni na zaradu, sticanje novca ali i investiranje u nešto novo. Novac dolazi i od drugih ljudi i raznih organizacija ali možete imati priliku i da koristite porodičan novac, novac od prodate imovine. Ukoliko imate privatan posao on se može poboljšati. Nemojte trošiti više nego što je potrebno koliko god da vam se situacija čini boljom nego do sada. Ukoliko očekujte novac od nasledstva do kraja godine se može realizovati. Prilčno ste slabi po pitanju odlučnosti zbog čega ćete biti mnogo popustljiviji ali i nervozniji. Ipak, htećete smirenost i potrebu za odmorom tako da ćete verovatno pokušati da budete na odmoru ili da nekako organizujete svoje obaveze da ne morate da se previše angažujete na poslovima koje može i neko drugi da obavi. Sve što radite puni kasu tako da nijedan posao neće ostati nenaplaćen. Konkurencija će želeti da vam se približi da bi vas kontrolisala. Vi verovatno znate o kome se radi. Od 10. mogući su poveći izdaci za kuću, ulaganje u privatan biznis ili u stvari od vrednosti.

Ljubav – Raspoloženi ste za ljubav i sve što ona nosi, prilika može biti više ukoliko ste sami a svako poznanstvo ima mogućnost da postane nešto više od toga. Izuzetno ste sentimentalni prema vodenim i zemljanim znacima što inače nije za vas uobičajeno. Ipak, ako želite strastvenu vezu bez mnogo obaveza, birajte vatreni znak a ako želite romantičnu vezu sa lojalnom osobom birajte Devicu, Jarca, Bika, Škorpiju ili Raka. Slobodni Ovnovi će naći partnera a oni koji su u braku uglavnom će se baviti decom ili proširenjem porodice. Pazite na vaš kao i partnerov, naročito ako ste u vanbračnoj vezi ili ako oboje zagovarate slobodnu vezu. Izgleda da ćete oboje želeti da stupite u brak ali nijedno od vas dvoje to neće izrazito naglasiti.

Zdravlje - Čuvajte se sunčanice.

 

BIK

Posao - Ukoliko imate poslovno partnerstvo u ovom periodu budite obazrivi jer su greške vrlo moguće kao i dugovi iz prošlosti. Posao ni u ovom mesecu neće biti to što vi očekujete od radnog mesta, možete se razočarati čak iako uđete u neki nov projekat. Međutim kolektiv vam može biti mnogo prijatniji pa očekujte i neki kraći put ili druženje van posla. Vodite računa da ne napravite propuste jer vas mogu skupo koštati. Možete biti neorganizovani, lenji ili nedovoljno sigurni u sebe. Biće vam potrena podrška i imaćete je od osoba koje su vam drage, od saradnika, rođaka, svi će prepoznati u vama talenat. Bićete spremni da se upustite u privatan biznis. Predstoji vam neko manje neprijatno iznenađnje, strah da bi poslovi mogli krenuti nizbrdo ili ogovaranje kolega. Žene Bikovi su posebno na meti konkurencije. Muškarci će imati smisla za biznis ili će unovčiti hobi. Moguća je kupovina nekretnine ili dobici u radu sa nekretninama ili osiguranjem. Novac dolazi iz porodice ili dodatnog privatnog posla. Međutim možete ga potrošiti i na svoj dom i porodične aktivnosti. Pokušajte da radite od kuće.

Ljubav - Ovo bi mogao biti lep period ako budete spremni da se upustite u neke avanture koje vam mogu u priličnoj meri iskomplikovati život. Ljubav dobija nov smisao, ukoliko ste ušli u neku vezu ili upoznali nekoga možete već praviti planove za dalju budućnost. Ukoliko ste u braku može vas mučiti monotonija i preispitivati se da li je osoba pored vas ona prava. Ukoliko postoji tenzija u braku ona se u avgustu može pojačati kao i učestalije svađe. Rešenje je zajedničko planiranje nekog odmora, rekreacije i zajedničke aktivnosti jer one mogu ublažiti situaciju. Ukoliko ste mladi i dopadaju vam se vatreni znaci ili neka Vaga, nemojte biti previše uporni, ukoliko druga strana ne bude odgovarala na vaše udvaranje istim žarom. Najverovatnije se radi o taktici i potrebi da osoba koja vam se dopada bude načisto koliko vam je stalo do nje. Sredovečni Bikovi mogu poželeti da se sete svoje mladosti i moguća je kraća avantura ukoliko se radi o osobi koja je slične struke vašoj. Svaka vrsta putovanja, bez obzira da li u zemlji ili inostrastvu, za vas predstavlja izazov kada je ljubav u pitanju, naročito ako ste slobodni.

Zdravlje - Pazite se moguće povrede u kući.

 

BLIZANCI

Posao - Za vaš znak je tipično da zarađujete novac sa raznih strana. U ovom mesecu novac dolazi od trgovine i saradnje sa mlađim ženskim osobama. Međutim vrlo lako možete i trošiti novac na uživanje, hranu, modu i opremanje prostora. Posao može nositi glavna dešavanja u ovom mesecu. Ukoliko postoji problem u kolektivu može se pojačati sada ali je neophodno da se odmah i reši. Ako postoji neslaganje ono će se pojačati. Ukoliko ste zadovoljni poslom možete očekivati mnogo više rada nego do sada ali i više zarade. Takođe možete dobiti ponudu za dodatan posao koji u prvi plan stavlja vaše talente, sposobnosti i komunikacije. NA eventualne probelme moraćete da na probleme gledate filozofski po principu šta je tu je, šta možete, možete i bez velikog nerviranja. Vazdušni i vatreni znaci mogu mnogo obećavati ali vam neće dati previše niti će biti u stanju da vam pomognu i pored dobrih namera. Potrebno je da se maksimalno potrudite oko nalaženja novog posla. Ne sklapajte sumnjive poslove sa strancima. Treba da budete ambiciozniji i da se nametnete.

Ljubav - Kao i na poslu, i u ljubavi vam je potrebno mnogo više strpljenja. Ljubav je stabilna i partner vam može udovoljavati. Ukoliko ste u braku moguć je zajednički put ali i zajedničke aktivnosti. Možete doneti i neka pravila u odnosu koja će rešiti mnogo toga. Ukoliko ste sami, ljubav možete pronaći u neposrednoj okolini, flert dolazi od osobe koju poznajete već neko vreme. Jarac može biti previše zahtevan ako je mlađi od vas ili vam može biti rame za plakanje ako ste dama a Jarac je dugogodišnji partner. Iako važite za jedan od najveselijih znakova, mnogo ste odgovorniji i poštujete partnera zbog njegove požrtvovanosti. Period vam može doneti probleme samo onima koji su od nedavno u vezi i nisu spremni ništa da žrtvuju za partnera niti da podrede svoje planove njegovim. Putovanja u inostrasntvo mogu biti povod za manju nervozu i možete nepromišleno ući u ljubavnu vezu sa nekim ko je prilčno komotan i nepouzdan. Porodica će pokušati da ima uticaja na neke vaše važne odluke.

Zdravlje - Moguća nervoza.

 

RAK

Posao - Povoljan period ako ste spremni da se angažujete na poslu koji vam nude Ovan ili Vaga. I sami možete pokazati inicijativu u vezi sa poslom koji može biti itekako isplativ i može vam doneti veliku satisfakciju. Prilike za zaradom se povećavaju i potrudite se da obavljate posao što bolje jer pohvale neće izostati. Možete dobiti nova zaduženja ali i uneti novine kada je posao u pitanju. Ukoliko ste nezaposleni akcenat stavite na traženje posla koji je usko vezan za vaše talente a manje na onaj za koji ste se školovali. Trudite se da budete u toku događaja i obavešteni da biste mogli da nađete bolje plaćen posao i trebalo bi da se oslonite na Škorpiju i njene savete. Vaša potreba da budete u dobrim odnosima sa saradnicima neće vam doneti ništa dobro jer ste previše naivni ili prostodušni zbog čega prestoji manje razočaranje u nekog kome ste bezrezervno verovali. Imate velike planove sa Vagom i Škorpijom i verovatno će se tokom jeseni realizovati vaši planovi.

Ljubav - Ukoliko ste u vezi svaka situacija pa i naizgled nebitna vodi ka nečemu bitnom pa budite svesni svakog poteza. Moraćete da definišete svoje želje i potrebe i rešite probleme jer se oni samo mogu komplikovati. Strasti se mogu pojačati ali i afere takođe. Vaša potreba za skladnom vezom nije dovoljna, potrebno je da pokažete inicijativu i može se dogoditi da vam se udvara kolega naročito ako ste u poslu u vezi sa umetnicima ili medijima. Neko ko se bavi sportom može takođe pokazati interesovanje za vas i vi ćete biti spremni da mu učinite neku uslugu naročito ako ste gospodin Rak. Ako ste dama Rak imaćete strpljenja za partnerovu porodicu koja će biti prilično zatevna i moguće pomalo ljubomorna na vas. Dobra taktika je ono što može doneti harmonične odnose u porodici ali i sa partnerom koji je prilično ljubomoran. Druga polovina meseca donosi veliku opasnost da kažete nešto što je kontraproduktivno i što može dovesti do privremenog prekida odnosa sa nekim do koga vam je u stvari veoma stalo.

Zdravlje – Pazite da se ne opečete.

 

LAV

Posao - Kada je vaš posao u pitanju, bolje ćete proći ukoliko detalje ostavite za sebe. Ne pričajte svima o vašim idejama jer ih drugi mogu iskoristiti u svoju korist, a to vam neće odgovarati. Nađite mir na poslu i izbegavajte preuzimanje previše obaveza na sebe. Ukoliko nemate posao u drugom delu meseca se nove prilike mogu pojaviti ali morate se lično angažovati. Novca će biti i može se lepiti za vas. Reklamirajte svoj posao jer možete imati povoljnosti od toga. Imaćete priliku da pokažete koliko zaista vredite. Imate potreban optimizam i spremnost da se angažujete na poslovima koji bi mogli da vam se isplate u svakom pogledu. Trebalo bi da pokažete inicijativu kada je u pitanju saradnja sa strancima i da sami pokrenete neki posao moguće preko online da biste našli pravog partnera. Skloni ste padu raspoloženje i entuzijazma ili povremenoj tvrdoglavosti koja vam se neće isplatiti. Dobićete priliku da ispravite neku grešku iz prošlosti ali vi moguće to nećete prepoznati.

Ljubav - Ukoliko ste sami možete imati priliku da započnete vezu a pogotovo u drugom delu meseca. Ukoliko ste u braku odnosi mogu biti problematični ali ne i nerešivi, potrebno je da budete istrajni u donošenju odluka.Ukoliko ste sami možete imati priliku da započnete vezu a pogotovo u drugom delu avgusta. Ukoliko ste u braku odnosi mogu biti problematični ali ne i nerešivi, potrebno je da budete istrajni u donošenju odluka. Moguće su nezadovoljstva kao i rasprave. Neko će pokušati da intrigari između vas i partnera a ako se slobodni, možda ćete biti spremni da se upustite u avantru sa nekim koga poznajete preko posla ko će vas u priličnoj meri zaintrigirati. Oni koji su u vezi mogu da odahnu jer će im situacija odgovarati. Važite za jedan od najdruštvenih znakova, što će se u ovom periodu pozitivno odraziti na vaš ljubavni život ali bi trebalo ipak da bude nešto oprezniji ukoliko ste u vezi sa Ovnom, Bikom ili Vagom. Tek krajem meseca može vam se učiniti da ponovo vladete situacijom ali zapravo mnogo toga će se događati što vi nećete znati, a što može imati uticaja na vaš ljubavni život. Previše ste ponosni da biste bili srećni i opušteni. Trebalo bi da nađete način kako da na kraju meseca dobre odnose sa Vagom koja vam je odana ili sa jednim Jarcem koji vam je desna ruka u poslu.

Zdravlje - Pripazite na kolena.

 

DEVICA

Posao - Pokažite šta umete jer nećete ostati nevidljivi za šefove. Možete imati dobru preporuku prijatelja za posao i takođe možete očekivati povoljnosti kada su prijatelji u pitanju. Ukoliko ste nezaposleni stavite akcenat na svoje sposobnosti i nemojte biti skromni. Budite direktni i potražite posao tako što ćete pokucati na glavna vrata. Dobijate priliv kreativne energije, entuzijazma i spremni ste da krenete u nove poslovne poduhvate. Bilo bi mudro da svakom poslu pristupite sa mnogo više opreza nego inače. Vaš znak je poznat po brzopletosti. Možete biti suočeni sa raznim iskušenjima i moguće su neke vrste zamki od strane konkurencije. Bilo bi dobro da tih dana izbegavate sukobe sa Rakom, Lavom, Ovnom, Vodolijom ili bilo kojim kolegom koji inače ima običaj da vas često kritikuje pa čak i onaj koji vam je izuzetno drag. Ipak malo šta će moći da vas obeshrabri jer će krenuti bolji period i na polju posla i na polju novca. Mnogi će vam se javljati sa željom da sa vama započnu zajedničke poslove. Novac će početkom meseca dolaziti od prijatelja ali i raznih organizacija. Iskoristite period i pokrenite svu papirologiju koja vam može doneti neke koristi.

Ljubav - Ukoliko ste u braku možete sumnjati u vernost partnera. Pošto vam naredan period ne garantuje smirenost i taktičnost budite potpuno sigurni u činjenice pre nego što pokrenete neku priču ili optužbu. Takođe možete sami ući u jednu paralelnu vezu. Ukoliko ste u vezi, komunikacija se može pojačati ali i učestalije svađe kao i vaša potreba da kažete ono što imate. Možete biti pod pritiskom od strane partnera da budete aktivniji. Biće vam potreban mir da biste se dobro osećali. Bilo bi dobro da ste na odmoru. Može vam se dopasti neko s posla a ako ste u vezi ili braku imaćete dosta zajedničkih aktivnosti sa partnerom što će vas iscrpljivati.Sa Blizancima ili drugom Devicom, Ovnom ili Škorpijom nećete moći da nađete zajednički jezik, imaćete stalan osećaj da vas kritikuju. Ako ste u vezi imate stabilnost i partnera koji je spreman da štiti vaše interese ili ako vam se dopada neka Škorpija, naročito ako vam se dopada osoba koja je poznata u javnosti, moguć je početak veze. I vaš znak je jedan od onih koji može poželeti da stupi u brak i najverovatnije ćete zajedno sa partnerom planirati šta dalje.

Zdravlje – Manjak koncentracije.

 

VAGA

Posao - Novca će biti dosta pa iskoristite ovu situaciju što bolje možete. Prihvatite svaki posao koji mislite da možete da završite. Međutim novac će odlaziti brzo kako bude i dolazio. Trošićete na tehniku, opremanje, automobil kao i porodicu mnogo više nego do sada. Posao će takođe nositi zadovoljstvo i možete biti zadovoljni posle dužeg vremena. Ukoliko ste bez posla nove prilike se otvaraju samo budite otvoreni da ih vidite. Prijatelj vam može mnogo pomoći i prihvatite sve što vam se nudi jer iz toga može uslediti nešto mnogo bolje. Pružaju vam se odlične šanse za uspeh i za svaku vrstu promocije, posebno ako vaš posao to podrazumeva. Želite da postignete više nego do sada i bićete spremni da uspostavite neke nove kontakte i prijateljstva ako je to u interesu posla. Spremni ste da se angažujete u poslu koji zahteva od vas sposobnost dobre komunikacije. Bićete raspoloženi za nova poznanstva i verovatno ćete se dobro provesti u društvu osoba sa kojima ćete imati prilike da negde putujete. Ako vam se javi osoba sa kojom ste nekada radili, moguće jedan Strelac, Bik ili neka druga Vaga, rado ćete prihvatiti poziv jer ćete imati šansu da započnete razgovore o saradnji koja će se možda realizovati tek najesen. Dobijate povoljne vesti i o poslovima koje ste tek započeli ili koje radite izvesno vreme. Finansijska situacija je solidna ali pazite da ne izgubite neka dokumenta.

Ljubav - Ukoliko ste u braku, partner će vam pokazati koliko mu značite. Može doći do problema zbog finansija jer vam neće odgovarati način na koji partner troši novac. Ukoliko ste u vezi potrebno je rešiti u ovom periodu dosta toga kako biste krenuli dalje, u suprotnom veza može postati nestabilna. Ukoliko ste sami možete dobiti ponudu od osobe koja već ima nekoga. Međutim vodite računa jer vas može preopteretiti osećaj krivice. Spremni ste za novu ljubav ako ste slobodni ili ste nepoverljivi prema partneru. Jedna Devica može vas potražiti posle dužeg perioda u kome ste bili prilično udaljeni jedno od drugog iz nekih razloga. Verujete da možete da sredite odnose sa Blizancima ali u drugoj polovini meseca to će biti veoma teško. Ako planirate zajednički put, nemojte se nervirati zbog sitnica koje mogu iskrsnuti. Odnos sa Jarcem i Strelcem može biti pun poverenja kao i sa jednim Lavom koji vam je odan i uvek spreman da vam se nađe pri ruci i kao kolega i kao ljubavni partner.

Zdravlje - Povremena nervoza, opustite se u prirodi i u društvu prijatelja.

 

ŠKORPIJA

Posao - Posla može biti dosta i bićete zadovoljni. Ukoliko nemate posao ovo je pravo vreme da se zaposlite. Ako ste u situaciji da birate, onda birajte jake firme koje su na glasu. Inovacije su dozvoljene ali i poželjne kada je posao u pitanju. Novca će takođe biti, ne odbijajte prilike da zaradite i prihvatite sav posao koji dolazi do vas pa makar morali da izdvojite i slobodno vreme kako biste ga završili. Ukoliko imate privatan posao može doći do nesporazuma sa radnicima. Birajte klijente iz inostranstva ili drugog grada. Moguće je da pravite tajne dogovore sa nekom Devicom ili Blizancima ali isplata neće biti tako brza kako očekujete ili ćete morati da neke obaveze odložite. Vi ste predmet priča u krugu vaših prijatelja i kolega a moćićete da shvatite ko vam je odan i iskren prijatelj a ko ne. Ne bi trebalo da se previše oslanjate na mišljenje drugih, osim jednog Jarca ili Riba. Budite oprezni jer možete shvatiti da vas je neko možda u nečemu prevario ili vam je obećano nešto za šta nema osnova. U finansijskom pogledu dobro stojite zahvaljujući sopstvenim naporima. Sa Blizancima i Devicom može doći do rasprave baš po pitanju novca i nekih neraščišćenih računa.

Ljubav - Ukoliko ste u braku možete otputovati sa partnerom u inostranstvo ali i u posetu njegovoj porodici. Ukoliko ste u vezi ona može postati mnogo ozbiljnija a pogotovo ako tek treba da uđete u neku vezu, jer to može direktno promeniti vašu budućnost. Niko se u ovom periodu neće pojaviti slučajno, vodite računa koga puštate da ostane u vašem životu. Ako ste slobodni, bićete spremni da uđete u strastvenu vezu sa Lavom, Rakom ili Ribama. Vaša posesivnost dolazi do izražaja na kraju meseca. Nećete moći da glumite strpljenje i zahtevaćete od partnera neka objašnjenja. Ako ste dama Škorpija, pokušajte da budete taktičniji a ako ste muškarac Škorpija nemojte praviti ljubmorne scne i provocirati partnerku po pitanju njene prošlosti. Nepotrebno se nervirate oko nečega što ne možete da proverite i ubeđeni ste da partner nije iskren. Slobodne Škorpije imaju veliku mogućnost izbora. Ako imate svoj tip osobe koja vam se dopada a zauzeta je, moraćete da odustanete od nje. Nemojte donositi preuranjene zaključke o partneru na osnovu vašeg utiska, saznajte sve činjenice o njemu.

Zdravlje – Moguća nesanica.

 

STRELAC

Posao - Posao ne nosi ništa veliko, može stagnirati i biti kao i do sada. U prvom delu meseca je uspešnija saradnja sa stranim firmama ili ljudima iz inostranstva. Ukoliko konkurišete za posao birajte upravo ovakve firme. Novac može predstavljati problem i dalje i zato ne planirajte veća ulaganja još neko vreme. Možete imati i novčanih gubitaka usled nepažnje pa pazite kako rukujete skupim mašinama i uređajima pogotovo ukoliko nisu vaša lična svojina već pozajmljena. Ovaj mesec vam donosi dobre kontakte ali to ne mora biti previše dobar znak ako ne spadate u one empatične, strpljive Strelce nego ste skloni da donosite odluke u afektu. Što ste impulsivniji, to ćete imati više problema, posebno sa pretpostavljenim, šefovima i onima koji smatraju da imaju više iskustva od vas. Ne preuzimajte previše odgovornosti na sebe. Ukoliko vam ponude posao u inostranstvu ne odbijajte ga odmah, može vam se kasnije učiniti kao dobra mogućnost. Pokušavate da se snađete u raznim ponudama koje dobijate u poslovima koji su prilično izazovni ali niste svesni da je potrebno da se mnogo više angažujete nego do sada. Ovo bi mogao biti solidan mesec ako se ne biste upuštali u rasprave.

Ljubav - Možete ući u neku tajnu vezu ali i samo maštati o nekom zabranjenom. Šta god da uradite nemojte dozvoliti samo strastima da vas vode jer kada one prođu ostaje samo odgovornost i posledice. Ukoliko ste u vezi može doći do laži i problema. Ukoliko ste u braku situacija je stabilna. Dobri su nagoveštaji da biste mogli svoj ljubavni život dovesti u red, mogli biste se zaljubiti ili biste mogli upoznati nekog ko će vas oduševiti. Verovatno ćete biti spremni da se zaljubite u nekog ko vam ne odgovara po mnogo čemu. Ako ste u vezi sa ambicioznom osobom ili sa nekom koju ste upoznali preko posla, moguć je privremeni rastanak ili rasprave koje će biti rezultat vaše ljubomore ili preterane ambicije vašeg partnera. Može vam se učiniti da partner očekuje od vas da postignete više u karijeri i pokušaće da vas možda motiviše za neki posao za koji niste zainteresovani. Nemojte ulaziti u vezu sa osobom koja je mnogo starija od vas ili mnogo mlađa, jer su u tom slučaju neminovne trzavice u drugoj polovini avgusta.

Zdravlje – Pripazite na stomak.

 

JARAC

Posao - Posao se može poboljšati ukoliko se bavite javnim poslom jer klijenata može biti mnogo više. Prednost dajte mlađim ženama. Ukoliko ste nezaposleni iskoristite prvi deo meseca i potražite posao jer se kasnije prilike smanjuju. Možete imati novčanih troškova ili gubitaka zbog porodice ali i doma u kome živite. Pazite na uređaje i tenhiku jer vam mogu napraviti nepotreban trošak. Novac možete dobiti od prijatelja koji vam može vratiti neki dug ali može vam i pozajmiti novac. Mnogo ste moćniji nego što mislite i imate veliki uticaj na saradnike. Spremni ste na kompromise ali i na promenu plana. Praktična strana vaše ličnosti dolazi do izražaja u radu sa jednim Ovnom ili nekom Škorpijom. Vaga vam je odana i privržena. Trudite se da nađete najbolji način da lako i jednostavno dođete do novca a da ipak vaši talenti ne ostanu neiskazani. Verujete u dobre namere osoba sa kojima radite i kada se ne ponašaju fer. Svesni ste da ste u poziciji kao malo ko. U ovom periodu novac dolazi više od drugih ljudi nego što ga možete sami zarađivati.

Ljubav – I oni u vezi i oni u braku mogu imati isti cilj i potrebu a to je da se nastavi u smeru u kome se sve i odvija. Možete biti ispunjeni na ovom polju bez nekih preokreta. Veoma ste strastveni i posesivni ali ipak orijentisani na sebe. Ne dozvoljavate nikom da se poigrava vama ni vašim strpljenjem ni vašim nervima. Dajete od sebe maksimum a prema partneru ste bolećivi. Najverovatnije ste u vezi sa veoma privrženim partnerom koji je spreman da vam po mnogim pitanjima izađe u susret. Ako vam se dopada osoba koja često menja raspoloženje, verovatno ćete naći način da sa njom uspostavite kakvu takvu komunikaciju. Imate priliku da započnete vezu sa Bikom, Rakom ili Vagom sa kojima veza može biti izuzetno romntična. Slobodni Jarci su spremni da se upuste u ozbiljnu vezu sa osobom koja će verovatno odmah predložiti brak. Možete imati poziv od Device u vezi sa izlascima i verovatno ćete se oko toga dvoumiti.

Zdravlje – Pojačajte imunitet biljnim čajevima.

 

VODOLIJA

Posao - Ništa nije toliko problematično i neizvesno u ovom trenutku koliko posao. Trudite se da držite konce događaja na poslu u svojim rukama ali mnogo toga se dešava mimo vaše volje i znanja. Mnogi rade protiv vas ili pokušavaju da vas istisnu iz igre ili da vas do te mere iznerviraju da dobijete želju da potražite drugi posao. Ukoliko ste zaposleni možete imati mnogo otežanih situacija na poslu sa previše obaveza a malo zarade. Ukoliko tražite posao to može predstavljati problem ali ako dođete do rešenja i prilike taj posao može biti vrlo stabilan. Možete doneti odluku da prekinete posao i pokrenete privatnu firmu ali i obrnuto da zatvorite firmu i nađete drugi posao. Sve u svemu taj put neće biti olakšan. Ukoliko imate privatan posao možete uneti i neke inovacije i razraditi ga, uskoro očekujte nove klijente. Novac dolazi od partnerskih odnosa i najviše od poslovnog ili bračnog partnera ili drugih ljudi za sada. Nalazite se u procepu između onoga što biste želeli i što je realno moguće. Moguće je nerviranje zbog nekih nelojalnih saradnika. Verujete da ste u stanju da rešite probleme uz pomoć jednog Lava ali upravo biste sa njim mogli imati probleme. Trudićete se da uspostavite neke nove poslove veze i to će vam biti od velike koristi na duži rok. Nemojte slepo slediti svoju intuiciju nego poslušate savete iskusniji od vas. Moguće da ćete naći nekog novog poslovnog partnera, bilo stranca ili nekog ko će vam dati ideju kako da svoje poslove unapredite.

Ljubav - Veliki akcenat stavljaćete na partnerske odnose i samim tim svaka veza u kojoj ste, pa ako je i neozbiljna, može vremenom postati ozbiljna. Ukoliko ste u braku mnogo toga ćete raditi zbog partnera i vodićete se njegovim potrebama i odlukama. Ukoliko ste u vezi situacija je ista, previše mislite na druge a premalo na sebe. Možete da imate razne dileme i sumnje u pogledu nastavka veze jer će partner biti kolebljiv a i vi možete pomisliti da nije pravi momenat da donosite odluke od značaja jer ćete ih donositi impulsivno. U stvari bićete preoptrećeni poslovnim problemima i to će se odraziti i na sferu posla. Ako budete previše nepromišljeni kod planiranja zajednčkog života možete se pokajati. Vaga ili Bik vam nisu jasni čak i ako su ljubazni ili ako budu pokušavali da vam se nametnu, naročito ako se radi o osobama koje poznajete preko posla. Strelac i Jarac mogu biti lojalni i ako ste slobodni, oni će biti gotovo idealni partneri jer će vam davai i konkretne savete u vezi sa poslom. Izbegnite bilo kakve rasprave jer će doneti moguć raskid ili nepotrebno nerviranje.

Zdravlje – Isključite mobilni i računar i opustite se maksimalno u društvu bliskih osoba.

 

RIBE

Posao - Što ste u poslu samostalniji to bolje po vas. Mogu se pokrenuti prilike za dodatnim ali i novim poslom. Ukoliko ste već zaposleni situacija se može poboljšati kao i radna atmosfera. Ukoliko imate privatan posao možete zaposliti nove radnike. Novac dolazi od stranih firmi ali i ljudi koji su povezani sa inostranstvom. Ukoliko se bavite trgovinom možete poboljšati prodaju u narednom periodu ali je potrebno mnogo angažovanja i rada, pre nego što počnete preispitajte se da li ste spremni za takav način rada. Izbegnite donošenje radikalnih odluka. Vaši protivnici ili konkurencija ili oni koji vam se otvoreno suprotstavljaju, naći će način kako da vam nametnu svoj stil rada. Ako ste umetnik, morate biti spremni na timski rad u protivnom predstoji vam nerviranje jer sami nećete moći sve da postignete. Imaćete način da se dogovorite sa onima koji su vam važni u poslu u vezi sa nastavkom saradnje. Novac vam nije veliki problem ali ako započinjete privatan biznis možete pogrešno proceniti situaciju koja će se okrenuti protiv vas. Ako planirate odmor, ovo je idealno vreme. Poslovi sa dugogodišnjim prijateljima u vezi sa nekretninama donose dobru zaradu. U drugoj polovini meseca oslonite se na savete Jarca i Škorpije.

Ljubav - Ukoliko ste u vezi ona se može poboljšati jer je akcenat na lepim emocijama ali i naivnom flertu, međutim sama veza može postati mnogo ozbiljnija sa čvrstim planovima za budućnost. Partner vas može iznenaditi poklonom. Ukoliko ste u braku situacije se neće mnogo promeniti ali ljubavi i pažnje može biti manje nego inače. Ukoliko ste sami ovaj period može biti vrlo značajan da u vaš život uđe neko nov i ostane u njemu. Možete očekivati nova poznanstva naročito februarske Ribe i oni koji su rođeni početkom marta. Dobro se slažeete sa osećajnim i popustljivim osobama koje vam izlaze u susret čak i kada su neke obične stvari u pitanju ali ne i sa vatrenim znacima sa kojima možete doći u konflikt po mnogim pitanjima. Imate način da sredite svoj ljubavni život samo je potrebno da budete manje osetljivi i da se, ako ste muškarac, postavite viteški prema partnerki i pokažete razumevanje. Gledajte da izbegnete da vam se partnerka povlači u sebe jer tada neće tolerisati ni najmanju primedbu s vaše strane. Ako vam se dopadaju Bik, Škorpija ili Jarac, na pravom ste putu da se zaljubite i da započnete solidnu vezu. Oni koji su u braku mogu biti okupirani rešavanjem problema koji se odnose na decu ili će planirati proširenje porodice.

Zdravlje – Smanjite obroke.

(Conopljanews)