PUN MESEC U LAVU DONOSI POSEBNU SREĆU ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA!


Prvi pun Mesec u 2021. godini osvetliće nebo 28. januara i dogodiće se u vatrenom znaku Lava! Spoj punog Meseca i Lava donosi pojačano samopouzdanje, osvetljavanje skrivenih talenata, kreativnost, maštu i strast.

Dopustite da vam se pozitivne promene dogode i zablistajte u svom najboljem svetlu. U isto vreme događaju se i brojna planetarna kretanja u znaku Vodolije, u kojem je Sunce. Vreme je za pojačanu slobodu, snažnu energiju i šansu da privučemo i ostvarmo stvari u koje verujemo da nam mogu doneti napredak.

Pun Mesec u Lavu donosi posebnu sreću za ova 3 horoskopska znaka!

Blizanci

Pred vama su dobre promene u društvenom životu, jer pun Mesec osvetljava vaše polje komunikacije. Njegov uticaj pozitivno će se odraziti i na poslovne projekte, jer vaš um postaje preplavljen kreativnim idejama. Sada je pravi trenutak da se povežete sa drugim ljudima, razmenite mišljenja i steknete nova prijateljstva ili poslovne partnere. Iskoriste ovaj period za čišćčenje energije i razmišljanje o svojim planovima dok ne nastupi vladavina retrogradnog Merkura (od 30. januara).

Devica

Ovaj lunarni ciklus utiče na vas kroz mentalnu stimulaciju i kreativnu inspiraciju. Pun Mesec daje mogućnost da obnovite energiju i budete produktivniji i na profesionalnom i privatnom planu. Imate snažan duh koji prepreke neće tako lako moći da poremete. Ne fokusirajte se samo na trnetne obaveze, već pomalo maštajte i obratite pažnju na poruke koje vam donose snovi.

Strelac

Pun Mesec utiče na vaš razvoj i predstavljanje, a najviše uzbuđenja donosi jedan preokret koji će potpuno promeniti vaš životni ritam, ali u pozitivnom smislu. Primećujete detalje, a lunarna energija pomaže vam da sklopite delove i vidite širu sliku kada je reč o životnim izazovima. Magija se upravo dešava i sada je za vas samo nebo granica!

Izvor: Lovesensa