PREDVIĐANJA RUSKOG ASTROLOGA PAVLA GLOBE ZA SVET U 2020. GODINI


Poznati ruski astrolog i pisac Pavle Globa koji iza sebe ima 50 objavljenih knjiga i na stotine astroloških analiza koje se tiču globalnih dešavanja, otkrio je kakva će biti 2020. godina za Rusiju i svet. Prema njegovim proračunima, Rusija će biti suočena sa brojnim poteškoćama koje će potrajati sve do 2024. godine kada će otpočeti period oporavka na mnogim poljima. Iako će Rusiju zaobići kataklizme u 2020. godini, postoji opasnost od masovnog izbijanja požara za koje će glavni krivac biti ljudski faktor. U bliskoj budućnosti ovaj astrolog najavljuje i promenu vlasti u Rusiji. Globa ističe da će 2020. biti teška za Ruse koji će morati da sačekaju neka bolja vremena za ekonomski boljitak i bolji standard, dok istovremeno kaže kako će pozicija Ruske Federacije na svetskoj sceni biti sve stabilanija.

 

Pred Kinom i Rusijom je godina u kojoj će beležiti značajne geopolitičke uspehe. Ruski astrolog predviđa probleme u Nemačkoj koja će biti suočena sa ekonomskim padom i slabljenjem uticaja na dešavanja u Evropskoj Uniji.Svet ulazi u period u kom će još više oslabiti moć svetskih sila koje su do sada upravljale svetom i najavljuje jačanje zemalja koje se u međunarodnim odnosima nisu mnogo isticale, a koje će dospeti na sami vrh.

 

Kada je reč o strahu od izbijanja nuklearnog rata u 2020 godini, Pavle kaže da ljudi nemaju razloga za zabrinutost i poručuje da se ne treba plašiti rukovodstva Irana i Severne Koreje. Ratovi lokalnog karaktera biće nastavljeni u kriznim delovima sveta u kojima sukobi ne jenjavaju duži vremenski period.

 

Poznati ruski astrolog javno je poručio Ukrajincima i njihovom rukovodstvu da Krim više nikada neće biti deo ukrajinske države tako da njihovi pokušaji na promeni činjeničnog stanja na terenu neće dati nikakve rezultate.

Pripremio: Velimir Remić