AFIRMACIJE ZA MRŠAVLJENJE


Imajte na umu da mi u sebi već imamo i posedujemo svoju savršenu figuru. Potrebno je samo da se oslobodimo pogrešnih uverenja kako bismo dospeli do sebe i konačno postali zadovoljni onim što vidimo u ogledalu.

Vaše današnje telo je proizvod jučerašnjeg razmišljanja. Misli koje danas promenite, sutra će usloviti promenu na vašem telu! - Marijen Viliamson. U svojoj knjizi "Postanite i ostanite zauvek vitki", Aleksandra Ubović otkriva mentalne veštine, koje su potrebne za održavanje idealne težine, dobrog zdravlja i sveukupnog blagostanja.

Osnova za kreiranje naše nove priče su afirmacije. Afirmacije su pozitivne, lične izjave, kreirane u sadašnjem trenutku i njima stvaramo novu realnost za sebe. Afirmacije su izjave koje kreiraju našu budućnost SADA. Možete sami da promenite svoje svesno razmišljanje, ali ne možete da promenite podsvest. Ako se vaša podsvest nije usredsredila na vaša nastojanja da smršate, pronaći će načina da povrati višak kilograma bez obzira na to šta vi radite.

To je trenutak gde afirmacije stupaju na snagu! Afirmacijama mi, u stvari, reprogramiramo našu podsvest na način na koji želimo i sa ciljem koji želimo da ostvarimo. Vi iznutra kreirate novu stvarnost i to će na kraju rezultirati novom stvarnošću i spolja!

Afirmacije za mršavljenje

Volim i prihvatam sebe. Uživam u svom društvu. Ja sam mnogo više od mog tela.

Dopuštam sebi da budem vitka i zdrava. Sa lakoćom dostižem svoju savršenu figuru.

Za sebe biram savršeno zdravlje. Hranim se zdravo i mršavim lako.

Svakog dana omogućavam sebi dozu unutrašnjeg mira koja mi je potrebna radi postizanje moje idealne težine. Zato se osećam sjano, zdravo, ispunjeno i srećno.

Ovaj trenutak je moja nova šansa. Biram za sebe savršene misli, savršeno zdravlje i savršen život.

Izgovarajte vaše afirmacije sa entuzijazmom i sa radošću. Stanite ispred ogledala, raširite ruke i izgovarajte ih glasno. I, naravno, uživajte dok ih radite! Osetite kako vam radost struji kroz telo dok ih izgovarate. Smejte se, oraspoložite se izgovarajući ih, jer kada pokrenete iznutra svoju vibraciju i uspete da je promenite, već ste učinili značajnu stvar za sebe.

Kada krenete da ih IZGOVARATE, počećete drugačije i da se OSEĆATE. A kada počnete drugačije da se osećate, drugačije ćete i IZGLEDATI. Drugačije ćete vibrirati, pa ćete samim tim i privlačiti ljude i događaje koji su u skladu sa vašom vibracijom.

Aleksandra Ubović / Lovesensa