KADA URADITE DOBRE STVARI, ONE SE VRAĆAJU TROSTRUKO


Zakon trostrukog privlačenja zasniva se na jednostavnom pravilu - "Sve što dobro učinite, vratiće vam se trostruko". Ovde je reč o tome da svakom svojom mišlju, rečenicom i delom, šaljemo određene energetske frekvencije, a takva energija nam se vraća u trostrukom obliku. Zakon trostrukog privlačenja možemo razumeti na sledeća dva načina:

1. Podrazumeva da će vam se u životu vratiti sve vaše pozitivne i negativne akcije

2. Sve što mislite, radite i osećate ispunjeno je određenim energetskim nabojem i ova energija se pošiljaocu vraća, ali samo u trostrukom obliku.

Ovaj energetski zakon podstiče nas da postanemo svesniji o tome šta govorimo ili mislimo, jer baš to određuje kakvu poruku šaljemo Univerzumu. Ako u svojim postupcima, mislima i rečima negujete harmoniju, ljubav i dobru nameru, sve ovo će vam se vratiti u trostrukoj dimenziji. Pozitivna energija i stav privlače pozitivne stvari u život. Ali, svakodnevnica je puna iskušenja, stresova i nelagodnosti, baš zato svaki izazov je važno shvatiti kao lekciju i ne odustajati od ljubavi prema sebi. Budite nežni prema sebi, ali istovremeno postanite nežni prema drugima. Na ovom putu vas najviše može sputavati ego, kao i namera da se udaljite od vlastite prirode. Ostanite dosledni svom srcu - ono vas najbolje poznaje!

Izvor: Lovesensa