KAKO DA IZRAČUNATE SVOJ BALANS BROJ I REAGUJETE U TEŠKIM ŽIVOTNIM SITUACIJAMA?


Numerolozi ističu da balans broj rukovodi vama u kriznim situacijama i daje smernice ka najboljim rešenjima! Pročitajte šta vam numerolozi predlažu, kako da rešite probleme i izbegnete stres. Svaki čovek različito reaguje na izazove koje nam život svakodnevno donosi i stavlja nas na test izdržljivosti. Kad god se naša unutrašnja ravnoteža poremeti, jedni će potiskivati nemir i nezadovoljstvo u sebi, dok će drugi naglo reagovati i otvoreno pokazati sva svoja osećanja, a možda i izgubiti kontrolu nad rečima i ponašanjem.

Između ove dve krajnosti postoji još niz mogućnosti - numerologija nas savetuje kako da najlakše ponovo uspostavimo ravnotežu  - na osnovu ličnog balans broja!  Kada ste u napeti i suočavate se sa ozbiljnim problemima vaš lični broj nije toliko uticajan, već ga tada zamenjuje balans broj. To je broj koji vas vodi i štiti u kritičnim situacijama i pomaže da uspešno rešite probleme.

Kako da izračunate balans broj?

Redni broj početnog slova vašeg imena u azbuci saberite sa brojem koje zauzima početno slovo vašeg prezimena. Ukoliko u imenu i prezimenu imate slova kojih nema u azbuci, poput Q, W, Y i X, onda izračunajte svoj balans broj u abecedi, po istom principu po kojem se računa u azbuci.

1399666 325110867630047 1352632188 o2 1

Balans broj 1

U napetim i teškim situacijama budite spremni da podelite svoje probleme i nevolje sa prijateljima i porodicom. Osobe sa balansom 1 često skrivaju osećanja, čuvaju teške emocije i žele sve sami da reše. Ipak, trebalo bi da budete otvoreni za savete bliskih ljudi, da otkrijete njihov pogled na čitavu situaciju i dobijete informacije koje vam mogu pomoći. Snaga, kreativnost i hrabrost su vaše oružje sa kojim pobeđujete svaku krizu.

Balans broj 2

Poslužite se dobro smišljenom taktikom i diplomatijom u rešavanju problema. Osobe čiji je balans 2 previše su osetljive i moraju dobro da se potrude kako bi doveli svoje misli i osećanja u ravnotežu. Morate da budete hrabri i da prestanete da bežite od problema zbog straha od sukoba. Ne plašite se poraza jer ćete iz svakog izaći još jači i spremniji na sve oluje koje život donosi. Vaš urođeni talenat je da pronađete zadovoljavajuće rešenje za sve, ali da biste to postigli morate da se lakše oslobađate briga i radite na optimizmu - afirmacija je vaš najbolji prijatelj.

Balans broj 3

Iskoristite svoj neodoljivi šarm kako biste rešili problematične situacije. Osobe koje imaju balans 3 često su vrlo emotivne kada se suoče sa problemima, pa je potrebno da uključe dozu objektivnosti pri rešavanju teškoh životnih situacija. Izbegavajte da se čvrsto vežete za jedno rešenje, već sagledajte više opcija i učite na vašim i tuđim grekama iz prošlosti. Budite optimistični u pogledu na problem kako biste ga što efikasnije i lakše rešili.

 

 

 

Balans broj 4

Pokušajte da posmatrate probleme sa većom dozom optimizma i ambicije. Najvažnije je da uspostavite kontrolu nad besom i negativnim osećanjima, jer disciplina četvorkama daje neverovatnu moć i snagu. U svakom sukobu pokušajte da pronađete kompromis. Takođe, vaš osećaj za pravdu treba da bude drugačiji i da u njega uključite vrline poput opraštanja, saosećanja i dubokog razumevanja. Potrudite se da budete "u koži" osobe sa kojom ste u sukobu, da razumete njena osećanja. Problem će biti lakši ako ga sagledate iz više uglova.

Balans broj 5

Lakše i bolje ćete rešiti nesporazum i probleme ako se fokusirate na njih, umesto što ih uvek gurate "pod tepih". Jasno je da vam je trenutno lakše da zažmurite pred problemom jer imate strah od bola, krize i sukoba, ali tako ćete samo prouzrokovati još više teškoća. Nemojte probleme od sebe da krijete tako što ćete stvoriti neki oblik zavisnosti. Morate sebe da ubedite da ste sposobni da smislite kreativno i korisno rešenje za svaki problem. U svakoj situaciji setite se da je rešenje na dohvat ruke, samo je potrebno da se jasno na njega fokusirate.

Balans broj 6

Vaša snaga je to što uvek razumete ljude, čak i kada su sa vama u sukobu. Ali vaša najveća slabost je to što se previše oslanjate na svoje prijatelje i porodicu. Prestanite da očekujete od drugih da vas usmeravaju ka rešenjima i dobrom odlukama, već uzmite vlastiti život u svoje ruke. Nedostatak odgovornosti je vaš najveći naprijatelj u rešavanju kriznih situacija. Prihvatite svoju ulogu u životu i pokušajte sami da izađete iz sukoba i krize kao jača i bolja osoba.

 

 

 

Balans broj 7

Kada se problem pojavi trudite se da ga izbegnete i povlačite se u sebe nadajući se da više nikada nećete mrati da se suočite sa nekom kriznom situacijom. Morate da postanete svesni da vaša analitička sposobnost vodi do rešenja problema. Potrebno je da radite na sebi i pokušate smireno da se suočite s krizom. Kada se oslobodite negativnih osećanja i iskoristite maksimalno svoj um u razmatranje problema uspećete da izađete iz svakog problema jači i sa još boljim rešenjima.

Balans broj 8

Potrebono je da pravilno kanališete svoju energiju na rešavanje problema. Skloni ste manipulaciju i korišćenju sile u rešavanj konflikta. Umesto toga, prihvatite ličnu odgovornost i iskoristite svoju kreatvinost kako biste lakše došli do ispravne odluke. Nemojte uvek da namećete svoje rešenje kao najbolje moguće, ako je problem grupni, već dajte predloge i ideje i pokušajte da pronađete kompromis. Naučite da iskoristite svoje talente i sposobnosti kako bi većini bilo dobro, a ne samo vama.

Balans broj 9

Pronalazite lako rešenja kada je potrebno da se saosećate sa ljudima oko sebe. Imate neprocenjiv dar da razumete različite ljude i da uvek vidite širu sliku situacije. Ali, suviše često ste rezervisani i povlačite se u svoj svet smatrajući da ste iznad drugih. Kako biste rešili životne probleme potrebno je da se spustite na zemlju i suočite sa realnošću u kojoj živite.

Izvor: Lovesensa