NUMEROLOGIJA OTKRIVA: KAKAV ODNOS IMATE SA PRIJATELJIMA?


Pronađite najboljeg druga. Prijateljstvo je emocija koja nas spaja sa srodnim dušama, čvrsto nas vezuje i prepliće u uzajamnom davanju i primanju i čini nas bogatijima. Zbog načina na koji živimo, teško je danas imati pravog i iskrenog prijatelja. Premalo vremena odvajamo za druženje, ne posvećujemo se svojim bližnjima pa se sve više udaljavamo jedni od drugih. Neka prijateljstva traju večno, što ukazuje na to da se određene ličnosti vezuju na nevidljiv, ali kvalitetan način. Numerologija, kroz brojeve, jasno ukazuje na suštinu svih odnosa, pa nam otkriva i tajnu prijateljstva.

Retki su prijatelji koji su tu kada nam je neophodno, ali ima mnogo onih sa kojima se družimo i u čijem prisustvu smo opušteni i osećamo divne vibracije. Postoje i osobe koje na nas deluju deprimirajuće ili nas čine nervoznima. Sve to se može objasniti energijom broja koji nosimo, o čemu astro numerologija koja kroz brojeve pruža spoznaju onoga što na prvi pogled izgleda nedokučivo.

Da bi sageldali na koji način se družite sa određenim osobama, potrebni su vam lični brojevi, koji se, na kraju sabiraju u prost broj. Ako ste rođeni 14.5.1973. a vaša prijateljica ili prijatelj 17.9.1977. vaš lični broj je: 1 + 4 + 5 + 1 + 9 + 7 + 3 = 30 = 3 + 0 = 3, dok je broj vaše prijateljice ili prijatelja: 1 + 7 + 9 + 1 + 9 + 7 + 7 = 41 = 4 + 1 = 5.

Vaši lični brojevi zajedno daju broj prijateljstva, a on se, u ovom slučaju 3 + 5 = 8, ogleda kroz energiju broja 8.

PRIJATELJSTVO U BROJU JEDAN

Pošto energija broja jedan nosi veliku snagu, racionalnost, ali i toplinu jer ga karakteriše vladavina Sunca, to čini da ovo prijateljstvo ima čiste, racionalne, poštene i pre svega, jake spone i da jedno drugome pomažete kada je neophodno. Pri tom, osoba čiji je i lični broj prisutan u zajedničkom više se u takvom odnosu oseća zaštićenom i ona je tihi vođa, dok druga osoba gaji dobre odnose jer pored ovakvog prijatelja dobija olakšanje, odnosno rasterećenje.

PRIJATELJSTVO U BROJU DVA

Brojem dva vlada Mesec, koji ima određene mogućnosti kada su u pitanju promene u stanju svesti, usponi i padovi, pa će prijateljstvo zasnovano na iracionalnom okolini možda biti neshvatljivo, ali će vama prijati. Takav odnos je prilično miran, ponekad i blokirajući, ali u osnovi je nepredvidljiv, uz čudno osećanje da se uz osobu koja nudi takvo prijateljstvo smirujemo i nalazimo rame za plakanje, a ponekada i materijalnu sigurnost.

PRIJATELJSTVO U BROJU TRI

Jupiter, koji vlada brojem tri, omogućava osobama koje se druže dublje emotivno vezivanje, ali i lepršavost u odnosima i opasnost od nečega dubljeg. Prijateljstvu između žene i muškarca on može dati drugu dimenziju i izazvati potajne želje. To ne znači da se moraju prevazići okviri prijateljstva jer u takvom odnosu duboka osećanja jednog partnera pružaju zaštitu onom slabijem.

PRIJATELJSTVO U BROJU ČETIRI

Ovaj broj odražava dobre odnose na poslu i uspešnu saradnju, naročito kada su u pitanju konstruktivne stvari. Pošto Saturn vlada broje četiri, to govori da ovo prijateljstvo ima dublje osnove, da datira iz vremena i prostora koje je okom nevidljivo, terajući partnere da se kroz sva iskušenja poprave. Drugim rečima, da kroz prijateljstvo i međusobno praštanje rade na sebi. Normalno je da im je zbog toga ponekad teško, ali zato moraju da budu svesni da sve što se u takvim odnosima događa ima neku važnu pozadinu.

 

 

PRIJATELJSTVO U BROJU PET

Ovaj broj čini odnos između dva bića najfleksibilnijim. Kroz brak, porodicu, pa i prijateljstvo, oseča se veliko rasterećenje. Pošto je Merkur vladalac broja pet, dominira lepršavost, sloboda kretanja i širina pogleda. Zato su ova prijateljstva najlepša, detinjasta i toliko oslobađajuća da svakom prijaju.

PRIJATELJSTVO U BROJU ŠEST

Venera, koja dominira brojem šest, odnose između dve osobe učvršćuje kroz porodicu, tradiciju, pomoć i međusobno davanje. Ona stvara lepo druženje u krugu porodice ili čak vezuje više porodica. Ovakva prijateljstva traju dugo, tako da se ponekad zapitate šta je to šro vas uvek okreće ka nekoj osobi, a onda spoznate da ste vi njoj jednostavno potrebni kao i ona vama.

PRIJATELJSTVO U BROJU SEDAM

Kada se ovaj broj nađe u vašim prijateljskim odnosima, znajte da su oni zasnovani na duhovnosti, brizi i zavisnosti. Pošto Uran vlada ovim odnosima, dajući im dozu trenutnog i impulsivnog, prijateljstvo se održava na čudnoj međusobnoj zavisnosti. Dok traje traje, a kada dođe do zasićenja, udaljavate se jedno od drugog neko vreme.

PRIJATELJSTVO U BROJU OSAM

Snaga boja osam daje odnosu nevidljivu zaštitu. Ovim brojem vlada Mars, pa je ovo prijateljstvo zaštićeno, ponekad tajno, ali u osnovi veoma mirno i opuštajuće. Takva energija daje blage bibracije i impulse i međusobnu zaštitu. Lepo je imati prijatelja u čijem se društvu osećate opušteno i sigurno zbog saznanja da će vam uvek priskočiti u pomoć.

PRIJATELJSTVO U BROJU DEVET

Broj devet predstavlja skup svih brojeva u nizu i zbog toga sadrži u sebi iskustvo svih i energiju svakog. Sa Neptunom, njegovim vladaraom, ukazuje da se sudbina poigrava vašim odnosima i da u tom prijateljstvu plaćete nešto. Kao da vas spaja nevidljiva sila. Ponekad ne možete prepoznati prave vrednosti, ali uvek osećate da postoji nešto više u tom odnosu. Vrlo često su ovo neizbežna poznanstva, ali prerastaju u prijateljstvo samo kada ga osobe same prepoznaju.

(Conopljanews)