KOJI JE VAŠ OMILJENI BROJ I KOJU PORUKU NOSI?


Preferiranje istih brojeva govori o karakteru svake osobe, o ličnim karakteristikama i preferencijama

Ukoliko je vaš najdraži broj 266, razmotrite objašnjenja brojeva 2 i 6. Obzirom da se 6 više puta ponavlja, vaša lična osobina više naginje u smeru tog broja. Ako je vaš omiljeni broj 17, ili bilo koji drugi dvocifreni broj, vaš karakter naginje više prvoj cifri. Isto znači i za različite trocifrene ili višecifrene brojeve.

Jedan

Ovaj broj obično biraju dopadljive i privlačne osobe. Mogu biti i pomalo sebične, ambiciozne i zahtevne, pa je samoća deo njihovog sveta. Ove osobe su jake vođe.

Dva

Osobe kojima je broj dva ajdraži broj teže perfekcionizmu. Jako su emocionalne i osetljive, vodi ih intuicija. NJihov stav lako ruši tuđa negativnost.

Tri

Ove osobe su superiorne, sklone zabavama i provodima, i imaju razvijene umetničke veštine. Ponekad deluju egoistično.

Četiri

Ovo su najpouzdanije i ponekad izuzetno tvrdoglave osobe. Puno pažnje poklanjaju svakom segmentu života, posebno fizičkom izgledu. 

Pet

Energične i entuzijastične osobe, koje su ponekad sklone dramaturgiji i drami. Uz njih nikada nije dosadno.

Šest

Osobe koje vole broj šest su uglavnom zabavne ličnosti. Odišu ljubaznošću i brigom za druge.

Sedam

LJubitelji broja sedam obično sa lakoćom prolaze kroz školovanje i nižu poslovne uspehe. Karakteriše ih mirnoća i mudrost. Ponekad mogu biti nestrpljivi i previše kritični.

Osam

Ove osobe su stabilne i zrele. Svakom projektu prilaze sa velikim entuzijazmom. Pre nego što se nečega uhvate, detaljno prouče o čemu je reč.

Devet

Prijateljski nastrojene, harizmatične osobe, pune samosažaljenja. Ove osobe su uglavnom vrlo atraktivne i sklone čestim promenama raspoloženja.

Nula

Ove osobe su humoristične i rado viđene u društvu. Vole da budu u centru pažnje i da vode glavnu reč.

(magazin.novosti.rs)