IZRAČUNAJTE SVOJ SUDBINSKI BROJ I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI


Bioritamski broj svake osobe predodređuje životni put, obilje i tok novca kroz život, a srećna posebno prati dva broja. Prosperitet u životu je cilj svake osobe. Možda nekima to ide glatko u životu, dok drugi nekada posustaju pred teškim životnim izazovima. Naš sudbinski broj je kriv za to jer je nekima sreća nakolonjenija, dok drugi malo više truda moraju da ulože.

Vaš sudbinski broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tok novca vas očekuje. Takođe, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti i područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Kako se računa bioritamski broj

Bioritamski broj dobija se sabiranjem samo brojeva dana i meseca rođenja. Broj koji se dobije kao rezultat daljim razlaganjem na jednocifrene brojeve treba sabirati dok se kao rezultat konačno jednocifren broj. Ako ste rođeni recimo 17. jula vaš bioritamski broj je 1 +7 + 7 = 15, a to je 1 +5 = 6. Dakle bioritamski broj je 6.

Sudbinski broj koji određuje vaš uspeh u poslovnim odlukama i obilju u životu određen je bioritamskim brojem.

Broj jedan

Jedinice su srećne kada je o novcu reč. Imaju izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali toga nisu svesni. Imaju entuzijazam za zaradu i potrošnju, ali bez obzira na okruženje neće imati puno novca u štednji.  Ove osobe ne treba da igraju igre na sreću jer mogu sve izgubiti. Ne treba da uzimaju u ruke tuđi novac  jer mogu napraviti ozbiljne propuste. Lep uspjeh dolazi od ugovora koji su vezani za upravljenje finsnsijama i ekomoniju, jer na taj način bude u sebi potencijal za dobre novčane tokove.

Broj dva

Dvojke imaju letargičnu psiho-fizičku konstituciju, ne vole težak umni i fizički rad. Nemaju živce da se nose sa stresom koji je povezan sa novcem i sa ubrzanim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka hrabrosti, novac im slabije i dolazi. Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem mašte. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz srca, može tokom čitavog života donieti lepu zaradu. Ne treba da ulaze u poslovna partnerstva jer im to ne leži. Novac mogu zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda .

Broj tri
 
Trojke su srećne osobe po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budu ambiciozni, stići će priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca. Mnogi su rođene vođe, ali na žalost, toga uopšte nisu svesni. Dobar ste vođa koji nije mnogo napadan, a pritom ima mnogo entuzijazma, kako za sebe tako i za druge. Uz to vam im sledi i komfor i povlastice. Jedna od karakteristika vezana za trojke je da strašno brzo izlaze iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak.

Broj četiri

Četvorke su obično vrlo situirane, međutim kod njih postoji neka vrsta kašnjenja sa novcem, ali i problemi vezani sa poslovnim potezima. Uglavnom, neće imati gomile novca, osim ako nisu geniji.  Poseduju razvijen potrošački mentalitet, većina lako troši novac. Ukoliko živite u zemlji sa dobrim životnim standardom, sve će biti mnogo jednostavnije. Pravi prosperitet sliedi im tek nakon 40. godine života. Do tada moraju biti strpljivi i ne trebaju mnogo da se nerviraju ako nemaju novca za svoju ekstravaganciju.

Broj pet

Ovaj broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca. Očekuje ih veliko obilje, novčano i materijalno pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, pameti i prodornosti, mogu imati čitavu industriju. Međutim, petice će za sve aktivnosti biti izvanredno novčano nagrađeni. Novac vam dolazi lako, ali isto tako i odlazi. Šire promatrano, imaju veliku sreću po pitanju novca, čak i ako su prosjak, ali toga nekad nisu svesni.

Broj šest

Ove osobe su prilično zanimljiv broj, jer ih novac ne privlači, posebno njegovo gomilanje. Jedino do čega im je stalo i za što im treba novac jeste da zadovolje svoje potrebe. Oni novac troše vrlo rado na ono što ih privlači. Vole da ga troše na umetnost, iako im to ne donosi dobrobit, osim uživanja.  Da bi pokrenuli tokove novca, šestice moraju da rade na svojoj snalažljivosti, da se trude da imaju makar minimalnu udobnost, da verujju u sreću i koristite priliku.

Broj sedam

Kao i sve u životu i ovde su brojne promene po pitanju tokova novca i njegovog posedovanja. Te turbulencije sedmicama vam smetaju da se do kraja ostvare. Međutim, broj sedam je najmističniji broj od svih, pa može donieti novac ako vam je profesija mistična ili su ove osobe talentovane u tom pravcu. U tom slučaju, stiču bogatstvo i komfor. Da bi ustalili tokove novca, moraju da razvijajju svoje talente, intuiciju i praktično je primjenjuju.

Broj osam

Osmice su osobe kojima kasni sve u životu, pa se to odnosi i na novac. To znači da im solidno i stabilno finansijsko stanje predstoji u kasnijem razdoblju života. Većina mora raditi teško i puno i ništa im ne pada sa neba. Vrlo je važno da se klonu svega što nosi broj 8 u životu i finansijama, jer će biti još više usporeni. Najbolje se držati broja 3, 5, 7 u vezi novca. Moraju trenirati sport u kojemu je osnova brzina. Po pitanju finansija mogu da ulažu u ideje.

Broj devet

Za devetke se slobodno može reći da imaju sreće sa novcem. Imaju tokom života mnogo novca i više komfora nego većina prosečnih ljudi koji ih okružuju. To se posebno odnosi na one koji ulažu u svoju finansijsku kulturu. Vole da troše novac na sebe. Tokom života uživaće materijalne udobnosti i luksuz. Ako pametno raspolažu novcem mogu živeti jako lepo.

(Magazin novosti)