ŠTA NUMEROLOGIJA PREDVIĐA ZA AVGUST 2020. GODINE?


Uplovili smo u osmi mesec ove preteške i prestupne 2020. godine koja nosi simboliku broja četiri (4) kom je ekvivalent planeta Saturn. Nema više opiranja niti odlaganja rešavanja problema koje ste gurali pod tepih. Vreme je za akciju. Vreme je da se izazovima uzvrati udarac jer je ovo mesec koji nosi simboliku broja tri (3). Kada avgust kao broj 8 saberemo sa tekućom godinom u broju 4, dobijamo zbir 12 odnosno 1+2 = 3. Avgust je mesec velikih prilika, sreće, prosperiteta ali i neumerenosti kod pojedinih lica. Trudite se da ni u čemu ne preterujete i da sve radite u skladu sa zakonom. Poštujte pravila. Obaveze izmirujte na vreme. Pokrenite pospremanje života na svim poljima. Broj tri nosi simboliku planete Jupiter, a to je velika sreća, optimizam, širenje u svakom smislu reči.

Sada će vas lakše nego ikada primetiti oni koji su na položaju i koji se pitaju za vaš poslovni progres. Budite smeli i borite se za svoj status. Kucajte, otvoriće vam se.  Tražite dobićete. Bićete pozitivno iznenađeni jer će vam se mnoga vrata sada otvoriti, čak i ona na koja odavno ne računate. Budite spremni za izlazak iz zone lažnog komfora. Nemate više vremena za bilo kakvo prolongiranje. Oni koji studiraju i uče imaće sreće kroz polje obrazovanja.

Pune ruke posla imaće pravnici, sudije, sveštenici, psiholozi, kao i svi oni koji se bave balansiranjem duše i tela. U avgustu mesecu treba da što više boravite na čudotvornim svetim mestima. Na tim lokacijama napunićete se preko potrebnom pozitivnom energijom. Mnogi će biti gordi, ponosni i hvalisavi što nikako nije dobro pa je savet da se posvetite eliminaciji egoizma koji je čovekov veliki neprijatelj. Trojka je broj sreće pa je numerološki savet da se prepustite tečenju života, jer baš sada možete imati više sreće nego pameti.

Moguća su i razna čuda, kao i izlaženje na kraj sa problemima uz pomoć Boga, anđela i svetitelja. Ako već duže vreme planirate da se ispovedite svom svešteniku ili duhovniku, avgust je idealan mesec za svaku vrstu duhovnih razgovora, rasterećenja, pokajanja ali i za činjenje dobrih dela. Ako ste okruženi energetskim vampirima, sada je dobar period da ih se otarasite. Birajte druženje sa verujućim, veselim, zahvalnim i duhovitim ljudima. Oni su lek za dušu. Dajte sve od sebe da oprostite svima sve jer će od tog trenutka početi vaš lični preobražaj i olakšanje i to ne samo na duhovnom već i na fizičkom planu.

Avgust kao osmi mesec u godini ukazuje da je ovo ciklus u kom se naše želje lako mogu ostvariti samo ako budemo pošteni, istrajni i bogoljubivi. “Pozvani smo da činimo saglasno svome zvanju, onoliko koliko možemo i koliko nam je Bog dao. Ni manje, ni više, a ono što mi ne uspemo da učinimo, to ostaje da učini Gospod i nadopuni naše nedostatke”, govorio je za života Patrijarh Pavle.

Autor Velimir Remić