TEST LIČNOSTI: KOLIKO JE MOĆNA VAŠA INTUICIJA?


Saznajte da li možete da verujete svom "šestom čulu". Ono što prvo vidite na slici ukazuje na to koliko je jaka vaša intuicija i da li joj možete verovati. Intuicija je oblik saznanja koji se pojavljuje u svesti bez očiglednog promišljanja. Intuicija nije magija, već sposobnost u kojoj se predosećaji stvaraju tako što nesvesni um brzo ispituje prošlo iskustvo i nagomilano znanje. 

Da li se ikada zapitate da li možete da se oslonite na svoju intuiciju? Ili čak, da li ste uopšte intuitivni? Ovaj test ličnosti daje brz uvid u to kako donosite odluke u svakodnevnom životu. Šta ste prvo videli?

Fontana od kriške limuna

Imate jedinstvenu intuiciju. Uvek vam govori šta da radite, čak i ako ne znate kako da to logički opravdate. Intuicija vas upozorava kada su oni oko vas negativniprema vama, pomažući vam da identifikujete skrivene razloge za njihove postupke i stvari kojima su drugi manipulisali. Uvek prvi osećate opasnost, vaša oprezna priroda je rezultat jake intuicije. Vaše odluke su obično impulsivne i čudne, ali verujete svom intuitivnom kompasu, koji uvek pokazuje u pravom smeru.

Čaša vina

Imate analitički um, pa ste skloni da analizirate sve kako biste kontrolisali situaciju. Znate da razmišljate i logički rasuđujete. Možete da prikupljate činjenice, analizirate ih i gradite ovaj lanac činjenica dok ne dođete do ispravnog zaključka ili najverovatnijeg ishoda. Pošto je vaša intuicija nerazvijena, ovo stanje će vas naterati da pažljivije procenite sve prepreke i okolnosti na putu ka ostvarenju cilja.

Pingvini

Možete uravnotežiti svoju analitičku moć sa svojom intuicijom. Vaše oči za posmatranje, vaš analitički um, u kombinaciji sa moćnom intuicijom, ne dozvoljavaju vam da promašite ni najsitnije detalje. Obraćate pažnju na sve što se dešava oko vas, posebno na nešto što mnogi ljudi ne primećuju. Zahvaljujući tome, vi ste sofisticirana, pedantna osoba od koje mnogi traže savet. Osim toga, imate i dar da pomažete ljudima, ali morate biti oprezni da ne dozvolite da vas drugi zlostavljaju.

Voda

Često donosite spontane odluke, uključujući i ozbiljne i važne odluke, bez razmišljanja, samo se nadajući sreći ili da vas intuicija nije izneverila. Stoga se trudite da izbegnete iznenađenja, posebno kada ste primorani da donesete hitnu odluku, piše sajt dzen.ru.

(Sensa.mondo.rs)