JAPANSKI TEST LIČNOSTI OTKRIVA KAKAV JE VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT


Japanski TEST Kokoro otkriva kakva ste osoba i kakav je vaš ljubavni život! Zamislite sebe u pustinji i odgovorite na ova 4 zanimljiva pitanja! Odgovori će vas iznenaditi...

Kokologija proučava "kokoro", što na japanskom znači "um" ili "duh". Kreatori kokologije su Tadahiko Nagao i Isamu Saito, a knjige o kokologiji sastoje se od hipotetskih situacija koje su osmišljene kako bi otkrile skrivene stavove osobe o seksu, porodici, ljubavi, poslu i drugim područjima života. U osnovi, to je igra otkrivanja sebe koja može dati zanimljive i često smešne uvide kroz odgovore na pitanja koja se zapravo čine banalnima. Rešite ovaj japanski test ličnostio i uverite se koliko je verodostojan. Nema tačnih i netačnih odgovora jer ovo nije test vaše inteligencije već vaše ličnosti.

Pripremite se za ulazak u večnu pustinju...

Jašete na kamili kroz bespuća prazne i naizgled beskonačne pustinje. Toliko ste dugo jahali da ste na rubu iscrpljenosti.

Pitanje 1:

Koje reči biste uputili kamili koja vas je nosila celim putem?

Pitanje 2:

Baš kada ste pomislili da ćete umreti od žeđi, pojavi se prekrasna oaza. Ali, neko je stigao pre vas. Ko je taj drugi putnik? (upotrebite ime osobe koju poznajete)

Pitanje 3:

U pustinji vreme polako prolazi, i čini se kao da je prošla cela večnost pre nego što ste ugledali svetla na horizontu. Konačno ste stigli na odredište. Kako se osećate, sada kada se vaše putovanje bliži kraju?

Pitanje 4:

Došlo je vreme da se oprostite sa kamilom koju ste tako dugo jahali. Čim ste sjahali, drugi jahač se uspne u sedlo i zauzme vaše mesto. Ko je novi jahač? (upotrebite ime osobe koju poznajete).

Tumačenje:

Pustinja i kamila simbolizuju putovanje prema ličnoj nezavisnosti. Posebno, ovaj scenariio otkriva vaša osećanja o rastanku s ljubavnikom. Vaši odgovori pokazuju kako biste mogli reagovati kada dođe vreme da krenete odvojenim putevima.

Pitanje 1: Reči koje ste izrekli kamili otkrivaju šta biste mogli reći sebi kada shvatite da je ljubav izgubljena. Jesu li to bile reči ohrabrenja poput: "Uspećemo nekako" ili "Ne brini, neće ovo trajati zauvek"? Ili je u njima bilo očaja: "Izgubljeni smo... ovo je beznadno... mislim da ću umreti"?

Pitanje 2: U psihološkim terminima, oaza simbolizuje ključ za rešavanje vlastitih problema. Osoba koju ovde srećete verovatno je neko ko vam je pomogao ili vas utešio u prošlosti, ili osoba kojoj se obraćate kada ste u nevolji.

Pitanje 3: Grad na kraju vašeg putovanja predstavlja red uspostavljen u vašim emocijama kada se oporavite od slomljenog srca. Vaši osećaji kada ste stigli do grada, vaši su iskreni osećaji o konačnom prebolijevanju izgubljene ljubavi.

Pitanje 4: Novi jahač je osoba prema kojoj potajno osećate rivalstvo, ljubomoru ili ljutnju. Je li osoba koju ste naveli vaš suparnik u ljubavi ili možda neko ko vam je nekada slomio srce?

Pripremila Snježana Krčmar

Izvor: Sensa.hr