ODABERITE SLIKU I OTKRIJTE POSEBNU PORUKU ZA OVAJ MESEC!


Odaberite jednu od slika i pročitajte posebnu poruku za ovaj mesec. Nadamo se da vas čeka lep period!

1.

Vaša kreativnost se budi i postaje sve više nadahnuta. Na primer, možda želite svirati instrument, napisati knjigu, slikati, imati kućnog ljubimca ili promeniti nešto na sebi. To je osvježavajuća energija zbog koje razmišljate van okvira, a svemir to vidi. Ljudi su sve više privučeni s vama i sa onim što radite. To je lagana i prozračna energija. Uživajte u svemu što se pojavi u vašem životu.

2.

Događa se energetski pomak koji vam donosi novi život. Fokus je na planiranju, preuzimanju obaveza ili malim istraživanjima. To se može odnositi na vašu karijeru, projekte, preseljenje ili početak/kraj procesa. Šta god da je, trebate dobro razmisliti i sve dobro isplanirati. Resursi ili podrška koja će vam možda trebati da donesete odluku ili je provedete biće vam dostupna. Otvoriće vam se sva vrata, na pravom ste putu. Zapamtite samo da trebate ostati fokusirani i ukloniti sve što vas dekoncentriše.

3.

Krećete na novo “putovanje”. To može biti fizičko, mentalno ili emocionalno putovanje koje vas vodi na nepoznato mesto. Ne stojite nogama čvrsto na zemlji, još uvek postoji određena nestabilnost ili rizik. Možda se pitate je li vredno nastaviti prema napred, jer nešto važno morate ostaviti iza sebe. Svemir vam govori da delujete ispravno. Osećaj nesigurnosti i brige da ste pogrešili samo će vas držati zarobljenim. Možda trebate sagledati prednosti i nedostatke svih strana i pogledati unutra. Zapitajte se šta trebate učiniti kako biste se najbolje pobrinuli za sebe! Samo vi sami možete odgovoriti na ovo pitanje.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić