EVO KAKVU NAM ENERGIJU DONOSI MARS U BLIZANCIMA (OD 04.03. DO 23.04.2021.)


U ljubavnim odnosima i zavođenju, mozak je sada najaktivnija erogena zona. U periodu od 4. marta do 23. aprila 2021. godine Mars će boraviti u znaku Blizanaca. Naša energija i poriv za delovanjem se ubrzavaju. Nakon sporog i opreznog Marsa u Biku, sada postajemo nestrpljivi, spontani, znatiželjni, skloni smo raditi više stvari odjednom.

Puno razmišljamo, puno pričamo, delimo svoje ideje i misli sa drugima. Ne možemo dugo mirovati na jednom mestu. Sada imamo više hrabrosti i motivacije komunicirati. Ne susprežemo se reći. Želimo više šetati, putovati, promeniti sredinu. Potreba za promenom i uzbuđenjima raste. Zagledani smo u mobilne telefone, skidamo razne aplikacije, aktivniji smo na društvenim mrežama. Ostvarujemo nova poznanstva, možda se i zaljubljujemo u nekoga ko nas osvaja rečima.

Problem nastaje kada želimo toliko puno toga, pa od šume ne vidimo drveće, gubimo fokus, radimo istovremeno više stvari odjednom, pa smo površni, a postajemo i nervozni. Delujte po planu. U ljubavnim odnosima i zavođenju, mozak je sada najaktivnija erogena zona. Zbog zaljubljenosti sedamo u auto i odlazimo u drugi grad. Šaljemo poruke, nadamo se susretu. Sve ide nekako brzo i ubrzano, ali isto tako kako brzo započne, može i brzo nestati. Iz ničega nastane problem, prepirka, zategnuta situacija i umesto da to rešimo, fokus prebacujemo na nešto drugo ili na neku drugu osobu. Rutina i monotonija postaju problem u odnosima.

U ovom periodu budite oprezniji u prometu i komunikaciji. Čuvajte ključeve od auta i stana. Mogli bismo poželeti kupiti novi mobilni telefon, računar, auto ili prodati staro i rabljeno. Prebrzo menjamo mišljenje i stavove, nestalnost nam može predstavljati izazov. Odnosi sa bliskim rođacima i susedima, školovanje i učenje biće pod uplivom promena. Pripazite na pluća, prste, ramena, ruke i gornji deo kičme. Očekujte neočekivane susrete, razgovore i događaje na cesti i u kvartu gde živite. Mobilni telefon je "pregrejan" od poruka i poziva. I razgovori koje ćete voditi u narednom periodu mogu biti jako značajni jer vas motivišu na delovanje i na aktivnosti za koje do sada niste imali hrabrosti.

Astrolog: Julijana Oremović