Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

KAKO UPOTREBLJAVATI ETERIČNA ULJA YOUNG LIVING?

Možda ste tek otvorili svoj prvi Premium početni komplet, na dar dobili niz bočica eteričnih ulja (blago vama!) ili ste, poput nas, bespovratno ušli u čarobni svet eteričnih ulja jer znate da se u njima krije nešto posebno! Možda se pitate koji je najbolji način njihove upotrebe.

SAVETI ZA PRIRODNO ČIŠĆENJE DOMA ETERIČNIM ULJIMA YOUNG LIVINGA

Napokon je stiglo vreme da kažemo zbogom zimi i pozdravimo proleće! Kada je proleće u vazduhu, veselimo se buđenju prirode, cvetanju biljaka i toplim zracima sunca. Ovo je godišnje doba simbol rođenja i novog početka, što nas mnoge podstče da se bacimo na prolećno čišćenje.

ETERIČNA ULJA U SLUŽBI ZDRAVLJA I LEPOTE

Danas smo toliko odvojeni od prirode da je neophodno da donesemo prirodu u svoj dom. Eterična ulja su čista energija i vibracija biljaka tako da nam pomažu da postignemo psihičko, fizičko i emotivno zdravlje.

//