KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JUNA 2021. GODINE:


Ljubavni horoskop za slobodna i zauzeta srce - kratka astro prognoza od 1. do 15. juna 2021. godine! Biku nova ljubav daje krila, a Jarac će razviti duboka osećanja.

Ovan

Ako u ovom periodu imate bilo kakvih problema sa voljenom osobom, to će biti zbog prelaska određenih granica. Trenutna nebeska atmosfera podstiče vas da shvatite šta je potrebno da biste ostavrili dobar odnos u vezi. Slobodne očekuje slepa ljubav. 

Bik

Trenutna nebeska energija može biti upravo ono što vam treba da biste proširili svoje romantične mogućnosti. Ako ste nedavno klonili i bilo vam je zaista teško da izađete iz neke situacije, sada vas očekuje pravi podstrek. Moguća je i nova ljubav koja vam daje krila. Ako ste vezi, provodite više vremena u zajedničkom društvu.

Blizanci

Očekuje vas jedan vatreni razgovor koji će u vama probuditi sumnje. Trenutni aspekt daje vam dodatnu hrabrost da usmerite energiju u smeru svojih snova. Slobodni će napraviti prvi korak u osvajanju novih ljubavi.

Rak

Lek za sve probleme u vašoj vezi je iskren razgovor. Osoba koju danas upoznate može izgledati prilično iritirajuće, ali kad uđete u dublju diskusiju, shvatićete da je ovo samo površinski utisak. Duboko u sebi osetićete da ste na korak nove romanse.

Lav

Vaša veza može proći kroz prilično dramatičnu fazu zbog trenutnog aspekta. Iako sa partnerom delite isti cilj, imate različite ideje o tome kako ćete stići tamo, a to bi mogao biti problem. Pokušajte razumno da razgovarate. Slobodni Lavovi imaće prolazne avanture, ali e i ljuabv koja može potrajati.

Devica

Trenutni aspekti čine vaš ljubavni život intenzivnim. Ako idete na zabavu ili neki drugi društveni događaj, očekuje vas nezaboravan susret. Jednom kada započnete ozbiljan razgovar, uspećete da rešite mnoge izazove. Srodna duša kuca na vaša vrata.

Vaga

Ponekad nas ideja može zaobići na kratko i možemo biti toliko zahvaćeni njenim zahtevima da to ima veliki efekat na naš život. Trenutna astralna energija sugeriše da bi vas mogao preuzeti snažni impuls koji ima potencijal da stvori veliku promenu. Ako ste u vezi, pre svega razgovarajte sa partnerom.

Škorpija

Očekuju vas moćna i strastvena osećanja. Ovo je intezivan period u kojem ćete zaista uživati, naročito ako ste u vezi. Slobodne očekuje susret koji će na početku biti prava enigma, ali posle sve postaje jasnije. 

Strelac

Potpuno nova faza u ljubavi! Proveli ste puno vremena radeći an svojoj pozitivnoj transformaciji, a to se sada primećuje jer privlačite energiju ljubavi na svim poljima. Očekuje vas lepo putovanje sa partnerom.

Jarac

U vezi će se pojaviti dublja osećanja i niko neće moći da uzburka vaše more ljubavi. Ne razmišljajte šta drugi misle, već živite za svoju sreću. Slobodni će se umoriti od pokušaja.

Vodolija

Očekuju vas intezivni događaju koji će vas pomeriti iz zone komfora, ali ne plašite se da osvojite nove dimenzije ljubavi. U vezama neka skrivena osećanja izlaze na površinu.

Ribe

Očekuje vas snažna želja da se povežete sa partnerom. Bićete sinhronizovani i doživljavate nove trenutke bliskosti. Slobodni maštaju o ljubavi, ali je važno da se ponekad i vrate u realnost.

(Sensa.mondo.rs)