NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA MAJ 2021. GODINE!


Šta vam otkriva mesečna numerologija za maj 2021. godine? Prognoza za ljubav, posao i sreću, jedinice očekuje strast i sjajna transformacija, a Četvorke nova ljubav! Saberite sve cifre u svom datumu rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 27.6.1988. godine, sabirate na sledeći način.

2 + 7 +6+ 1 + 9 + 8 + 8 = 41

Ukoliko dobijete dvocifren broj kao u ovom slučaju, saberite i ta dva broja dok nedobijete jednocifren broja.

4 + 1 = 5

Zatim pročitajte numerološku prognozu za svoj broj:

Ako ste broj 1

Život vam u maju daje krila - na vama je da li ćete da poletite sa vetrom promena ili ćete da ostanete u zoni komfora i tapkate u mestu. Ovo je savršeno vreme da započnete novi poslovni projekat ili steknete nova poznanstva. Očekuje vas sjajna transformaciona energije. Usudite se da rizikujte i prihvatite promene koje stižu - samo tako ćete ostvariti napredak. Na ljubavnom planu pojačaće se strasti.

Ako ste broj 2

Imate želju za druženjem i zabavom, ali vam maj donosi i romantične varnice. Skloni ste avanturama i uživate u flertu. Sada izlazite iz svoje školjke i sijate kao pravi biser, što donosi sjajne promene na polju ljubavi. Na poslu ste neustrašivi, hrabri i iskreni. Moguće je da ćete ostvariti velike rezultate.

Ako ste broj 3

Dominacija broja 3 ovog meseca vas podstiče da budete u svom savršenom elemntu i proširite znanja. Optimistični ste i kreativni, aukoliko se odlučite da nešto stvarate, očekuje vas pravi razvoj magije. Komunikacija vam je jača strana u ovom periodu. Postoji mogućnost za ulazak u novu romantičnu vezu, ali pazite na crvene zastavice koje vas mogu upozoriti na potencijalna razočaranja. Više brinite o sebi i svom zdravlju, Isprobajte određene holističke metode koje će pomoći da se osećate još bolje.

Ako ste broj 4

Vi ste osoba koaj više voli da kreira svoj život unutar granica, ali sada je trenutak da proširite vidike. Očekuju vas sjane prilike, pa ne dozvolite ograničenjima da vas sputavaju. Pokušajte da se odvojite od onoga što vam je poznato i zaronite u more neizvesnosti i lične slobode. Ukoliko putujete, moguće je da upoznate novu ljubav. Ovaj mesec vam ne dozvoljava da mirno stojite i razmišljate o opcijama, već vas pokreće na akciju.

Ako ste broj 5

Vibracija broja 5 u maju čini da budete nepobedivi, da imate sjajno samopouzdanje i dobro se organizujete, Na profesionalnom planu vaše ideje se ističu, a sklapate i dobre kontakte koji vam mogu pomoći u daljem razvoju. Poslovni uspeh vam donosi osećaj kao da živite svoj san, ali vas nevolje očekuju na privatnom planu. Ne dozvolite da zapostavite ljubavni život. Moguća je monotonija u ovom periodu kao i blaga distanca. Ako ste u vezi, zaobiđite uobičajene rutine i posvetite se zajedničkom istraživanju.

Ako ste broj 6

U prethodnom periodu ste bili anpeti, ali sada je pravo vreme da se oslobodite osećaja odgovornosti, pustite kosu da se vijori na vetru, spakujete kofere i uradite nešto novo neobično, što ste odavno želeli. Posvetite se sebi i dopustite da malo zaoravite na druge, na zadatke, posao, račune... Napravite pauzu od svakodnevne buke. Ništa se neće drastično promeniti za par dana, ali će vaša energija biti obnovljena.

Ako ste broj 7

U maju ćete težiti slobodi, nezavisnosti i ličnom prostoru. Očekuju vas promene na poslu i u ljubavi. Na profesionalnom planu ste u fazi nezadovoljstva jer smatrate da vaš trud nije primećen i nagreađen. Razmislite o promenama i napravite malu revoluciju u svom životu. Objasnite partneru da vam je potreban odmor od svega i da vam je važno da se osamite is redite misli. Razumeće vas.

Ako ste broj 8

Previše ste bili strogi prema sebi, sada pokažite svoju nežniju i zaigraniju stranu. U ovom periodu vas očekuje sreća, a pozitivne stavri promeniće mnogo na polju finansija. Osetićete se rasterećenije. Maj je sjajan mesec da se malo opustite, družite, zabavite i plešete. U krugu prijatelja možete sresti osobu koja će se lako useliti u vaše srce. Dobra atmosfera vas prati i na poslu.

Ako ste broj 9

Vaši horizonti se neprestano šite, a jedna sasvim nova dimenzija života i stvarnosti očekuje vas u maju. Moguća je promena mesta stanovanja, putovanje ili drastična promena na polju karijere,ali ne brinite, sve će se odraziti pozitivno na vaš život. Širite ljuabv i dobru energiju an svakom koraku, a to je magnet za romantične iskre. Ako ste u vezi, očekuje vas rešenje nesporazuma i nova strast.

Izvor: Lovesensa